PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=500891}

Incepcja

Inception
2010
8,2 641 tys. ocen
8,2 10 1 641274
7,9 87 krytyków
Incepcja
powrót do forum filmu Incepcja

Witam, czy znacie podobne filmy z takimi zwrotami akcji? Szczególnie tak jak tutaj, zakońćzenie filmu zrobiło na mnie ogromne wrażenie, że po 4 latach wciąż o tym pamiętam. Czy znacie podobne filmy, nie muszą być konkretnie o tej tematyce. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
PietrzykVice

Memento, Wyspa tajemnic, Interstellar (ale bardo ciężko jest zauważyć), Nowy Początek. Genet też jest w miarę skomplikowany ale nie ma zwrotu akcji na skalę Incepcji.

ocenił(a) film na 10
Dawid_Konc

A tak wogóle co dałeś Incepcji.

Dawid_Konc

Dzieki za odp, ale niestety Memento, Wyspa tajemnic, czy Intestellar ogladniete juz dawno i musze przyznac, ze zrobily podobne wrazenie, dlatego to moje favorite filmy. Nowy Początek tez ogladalem, ale juz nie zrobil takiego 'wow' jak te 4 tytuly razem z incepcja. A Genet nic mi nie mowi, tez nie moge znalesc na filmwebie, ale jak ci cos jeszcze przyjdzie do glowy to smialo wal :)
A Incepcji dalem 8/10

ocenił(a) film na 10
PietrzykVice

Chodziło mi o Tenet. A co do Incepcji to jest wiele rzeczy których nie zauważa się przy pierwszym seansie, dlatego zachęcam do ponownego obejrzenia. Ja film widziałem ponad 10 razy i nie jestem wszystkiego pewien.