Witam, przez 11 lat doskonalilem swiadome snienie i wychodzenie z ciala. Bylem w niemal kazdym zakatku Wszechswiata, widzialem takze naocznie wiele zdarzen z przeszlosci, ktore przebiegaly o wiele inaczej niz jest to opisane w ksiazkach historycznych... dane mi bylo zajrzec takze w niedaleka przyszlosc (ca. rok 2330). Odpowiem na kazde ROZSADNE pytanie zadane przez panstwa.
PS Nie jestem wrozka.
Jak nauczyć się kontrolować sen ? możesz podać konkretnie jakąś stronę na której opisują sposób czy może masz jakiś własny sposób ?
Przecież świadomy sen nie ma nic wspólnego z wydarzeniami historycznymi. Tzn. może mieć coś wspólnego, ale, że w tym Twoim śnie było inaczej niż w książkach historycznych nie oznacza, że książki przekłamują, a Twoja wizja jest dokładna. ;)
Świadomy sen to po prostu możliwość robienia tego, czego się chce w śnie z pełną świadomością tego, że nie dzieje się to naprawdę. A wychodzenie z ciała to przecież wędrówka w taki "alternatywnych wszechświat", więc nie wiem co to ma wspólnego z rzeczywistością. No, ale dobra, chcesz konkretnie pytanie, to proszę bardzo - kto będzie w finale EURO 2012, jaki będzie wynik i kto wygra? :)
"Przecież świadomy sen nie ma nic wspólnego z wydarzeniami historycznymi. "
Masz racje, ale do przenosin w czasie uzywam zaawansowanego OOBE.
Podobno potrafisz zaglądać w niedaleką przyszłość (rok 2330), no to przejrzyj tylko 1 lipca 2012 roku.
Szanowny Panie Kolego pokuszę się tu o pochwalenie Twojej wybitnej wyobraźni, ja tam wolę Cię nie oceniać, ale naprawdę jestem pod wrażeniem. Czego to ludzie nie wymyślą! :)
(podejrzewam, iż muszę zadać pytanie, prawdaż. Powiedz mi lepiej, panie kolego, czy Johnny Depp zerwie z Vanessą Paradis. )
Nieprawda, ale doceniam Twoje wysiłki. :)
No, zawsze możesz być drugim Kaszpirowskim.