Witam mam pytanie tutaj pisze ze film trwa 2 h 26 min ja przed chwila ogladalam i skonczylo sie na 2h12 moglby mi ktos
dopowiedziec koncowke albo jakis link wrzucic :-) ostatni fragment widzialam to jak gale siedzi przy jej "lozku" rozmawiaja
chwile tem kamera na jej twarz i zmienia spojrzenie ze tak ujme i koniec:-) z gory dziekuje za pomoc:-)
Film kończy się informacją, że Peeta został złapany przez ludzi Snowa. Katniss zostaje przetransportowana do Dystryktu 13, który o dziwo nadal istnieje, wbrew temu co opowiada Capitol. Gale (jeśli dobrze pamiętam, bo oglądałam to parę miesięcy temu) powiedział, że Dystrykt 12 nie istnieje, ale mama Katniss i Prim trafiły do 13. Cała reszta to pewnie napisy końcowe, które trochę trwają.
Mam nadzieję, że pomogłam :)
też mam tak jak pisze osoba wyżej, była przekonana, że to koniec -.-
Czy na stronach internetowych idzie obejrzeć to do końca?
to cenna informacja :P ale mi chodzi o zakończenie TEJ części, którego nie ma w filmie, który dziś oglądałam. z tego co czytam jest cos dalej, ja dalej mam tylko napisy końcowe :P
Tak jakoś się dziwnie kończy i film i książka, jakby nagle coś urwali, ale to jest wstęp do Kosogłosa.
Może chodzi o to, że dalej, za tymi scenami, jest jeszcze animacja kosogłosa z broszki Katniss? Można ją zobaczyć jako animowany plakat III części, więc jak poszukasz, na pewno znajdziesz.
na zalukaj. tv jest cały film :) ze sceną końcową czyli gdy Katniss budzi się w Dystrykcie 13 i rozmawia z Gale'em