z opisu dowiadujemy się, że: "Katniss Everdeen i nieobliczalny Peeta Mellark próbują wygrać wojnę
domową między autokratycznym Kapitolem a Dystryktami Panem."
Moje pytanie brzmi następująco: czy ktoś, kto pisał ten opis w ogóle czytał książkę?
Bo w wersji, którą ja czytałam, Peeta nie był w (powiedzmy) pierwszej połowie powieści osobą
czynnie sprzeciwiającą się Kapitolowi. Wyprano mu mózg, że tak powiem. Co więcej, oficjalnie
(wprawdzie zmuszony przez Kapitol) namawiał Katniss do zaprzestana wojny.
Czy tylko mnie ten opis przeszkadza?
Litości, ten kto to pisał, chyba serio nie czytał książki, a przynajmniej drugiej części...
na filmwebie najżalośniejsze jest to, że ktoś ma sensowne propozycje a moderatorzy wybierajaca jakies gó...no zawsze. Dawno temu juz dodawalam plakat do 1 czesci a i tak kogos innego przyjeli a plakat byl taki sam. Żal
Ja tak samo. Dodałem plakat 2 tygodnie zanim został dodany i napisali ze plakat juz jest...
Pisząc opis ma na myśli zarys fabuł? Czyli: "Katniss Everdeen i nieobliczalny Peeta Mellark próbują wygrać wojnę domową między autokratycznym Kapitolem a Dystryktami Panem."?
Dodawałem do obsady Jeffreya Wrighta, dałem im argumenty, że był w filmie i przeyżył, że występuje w książce, dałem źródło o potwierdzonej obsadzie, a sprawdzający stwierdził że potrzeba więcej źródeł...