PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 215864
5,7 52 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

wiem ze takiej książki jak ta na pewno nie znajdę i się taka nie powtórzy bo jak ją skończyłam było
mi bardzo przykro ze ta historia tak szybko się skończyła i było mi smutno gdy przeczytałam
ostatnia stronę i oddawałam książkę do biblioteki.,Historia która tak chwyta za serce i wciąga
baaardzo i powoduje niesamowite ciarki :D ale mam pytanie do osób czytających czy możecie mi
jak i innym myślę ze będą tez zainteresowani polecić jakaś naprawdę tak wciągająca książkę jak
ta byłam ostatnio w bibliotece i natykałam się na dużą ilość książek z wampirami wilkołakami a to
już szczerze przejadło mi się jeżeli ktoś coś poleca proszę pisać :) pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
SaMsU

Jeśli lubisz fantastyke to polecam popularną ostatnio książkę "Gra o tron" szybko jej nie skończysz czytać a wciąga ja diabli

SaMsU

Jeśli szukasz fantastyki podobnej do Igrzysk Śmierci to polecam te tytuły : (sama czytałam je wszystkie i bardzo mi się podobały. Sprawdź może i ty sobie z tego coś wybierzesz tylko przeczytaj najpierw streszczenia)
-Dotyk Julii
-Enklawa
-Więzień labiryntu
-Prochy
-Niezgodna
-Intruz
-Deklaracja
Nie czytałam jeszcze Delirium i Wybranych ale też podobno bardzo fajne książki :) Mam nadzieję że jakoś pomogłam :]

narka11

Każdy kto cokolwiek poda jakiś tytuł pomaga może nie tylko mnie :) Dziekuje bardzo :)

narka11

Niezgodna to jakis zart

narka11

Gra o tron to bardziej w stronę Władcy Pierścieni inna sprawa że naprawdę kawał dobrego fantasy Igrzyska to bardziej SF

użytkownik usunięty
SaMsU

Seria książek "Po wybuchu " :)

ocenił(a) film na 8
SaMsU

Delirium. Wszystkie trzy części trzymają w napięciu. Świetne.

SaMsU

Jeszcze mogą Ci się spodobać "Poza czasem" i "Trylogia czasu" (serie)

SaMsU

"Mistrz i Małgorzata"

SaMsU

Trylogia Czarnego Maga...wyciskacz łez. POLECAM

panienka_2

Akademia Wampirów -reweracyjna saga POLECAM

ocenił(a) film na 7
SaMsU

Polecam trylogie lauren oliver :
-Delirium
-Pandemonium
-Requiem

ocenił(a) film na 7
SaMsU

Jeśli lubisz czytać o aniołach to polecam również czterotomowy cykl ''Upadli''

ocenił(a) film na 7
SaMsU

Ja mogę jeszcze dorzucić od siebie "Dary anioła"(wszystkie części), "Przez burzę ognia", "Wyścig śmierci", "Niezgodna" i "Zbuntowana"-obie Veronici Roth trzecia część trylogii czeka na swoją premierę, oraz Sagę Szeptem jeśli interesuje Cię niezobowiązująca lektura :)

ocenił(a) film na 8
SaMsU

Polecam Angelfall autorstwa Susan Ee.

aktorka246

Genialna książka! :)

SaMsU

Rebeliant Marie Lu, główny bohater też staje się symbolem buntu :) a zresztą przeczytaj to sama będziesz wiedziała a książką bardzo mi się podobała i właśnie czytam drugi tom :) więc polecam! :D

SaMsU

hmm i jeszcze Saga księżycowa :)

SaMsU

bardzo, ale to bardzo polecam ksiązki z serii Brzydcy – Scottaa Westerfelda (Brzydcy, Piękni, Wyjątkowi)
trochę czasu temu je czytałam i miał powstać na ich bazie film... ale... chyba jednak nie powstał

ocenił(a) film na 8
SaMsU

Cassandra Clare się kłania! Wszystko co wyjdzie z jej ręki jest genialne, więc polecam ci Dary Anioła i Diabelskie Maszyny :-D