Piosenka została napisana przez zespół The Lumineers. Będzie zaczynać się występem Katniss,
następnie dołączą do niej Kosogłosy, a na samym końcu będziemy mogli usłyszeć rebeliantów!
James Newton-Howard dodał do niej chór i orkiestrę - co ma budować niesamowity nastrój.
CZEKAMY!
Dokładnie. Przyznam, że najbardziej jestem zaintrygowana tą Effie w trzynastym dystrykcie. Może jestem nie w temacie, ale ciekawi mnie jak wyjaśnią jej pobyt tam. I oczywiście jest jeszcze Drzewo Wisielców. Toż to niemal sztandarowa piosenka Igrzysk Śmierci... Mam nadzieję, że niczego nie zepsują :)
Effie zastępuje grupę przygotowawczą Katniss ;D. Ja tam wolę ją niż Flaviusa, Octavię i kogoś tam jeszcze xD.
http://hungergames.pl/2014/10/effie-trinket-na-nowym-zdjeciu-z-kosoglosa/
Uwielbiam Effie, jedna z moich ulubionych postaci, ale do Flaviusa, Venii i Octavii tak już przywykłam, chociaż odgrywali naprawdę niewielką rolę... No nic, nie narzekam :P Dzięki za linka (Effie jak zwykle wygląda... stylowo).
Fajnie ucharakteryzowali Haymitcha :P
Ale naj najbardziej podoba mi się Cressida <3
Tak, mnie też się podoba. Wygląda bosko. Chociaż Haymtich od pierwszej części był nieźle zrobiony, mimo że różnił się od swojej książkowej wersji. Najbardziej zadowolona jestem z wyglądu Katniss i tych uniformów mieszkańców 13.
Mnie z wiadomych przyczyn nie pociąga (:D), ale rzeczywiście do twarzy jej w kostiumie Kosogłosa. Szkoda, że tego typu strojów nie sprzedają. Przy okazji, Ty też lubisz patrzeć na stroje zwykłych mieszkańców Kapitolu? Mnie zawsze rozbawiają :P Do tej pory w IŚ i WPO były tak wymyślne i oryginalne, że dosyć często zwracałam na na nie uwagę. Ciekawe jak to wyjdzie w Kosogłosie.
Zwracam - lubię Effie w WPO, gdy są ponowne losowania trybutów do Igrzysk.
Na pewno wyjdzie świetnie - np. jak Peeta czy Johanna wyglądają w tych filmikach propagandowych.
Ta motylowa sukienka prezentuje się genialnie, fakt.
W filmikach propagandowych urzekł mnie wygląd Snowa. Johanna i Peeta wyglądają rewelacyjnie, ale Snow prześwietnie.
Jestem ciekaw jak ukażą scene, gdy ratują Peete. W trailerze można chyba wyłapać ten moment.
Chodzi mi o:
1:19-1:21
http://www.youtube.com/watch?v=C_Tsj_wTJkQ
Odbicie Peety to jeden z bardziej interesujących momentów w książce, trzeba przyznać. Myślę, że w filmie zrobią go naprawdę widowiskowo, a przynajmniej taką mam nadzieję :)