PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626983}

Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1
2014
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 215879
5,7 52 krytyków
Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1

DRZEWO WISIELCA

użytkownik usunięty

Piosenka została napisana przez zespół The Lumineers. Będzie zaczynać się występem Katniss,
następnie dołączą do niej Kosogłosy, a na samym końcu będziemy mogli usłyszeć rebeliantów!

James Newton-Howard dodał do niej chór i orkiestrę - co ma budować niesamowity nastrój.

CZEKAMY!

użytkownik usunięty

Nie mogę się doczekać *-*

użytkownik usunięty

Już nie długo :DD

Najgorszy to ten ostatni miesiąc

użytkownik usunięty

Dokładnie. Przyznam, że najbardziej jestem zaintrygowana tą Effie w trzynastym dystrykcie. Może jestem nie w temacie, ale ciekawi mnie jak wyjaśnią jej pobyt tam. I oczywiście jest jeszcze Drzewo Wisielców. Toż to niemal sztandarowa piosenka Igrzysk Śmierci... Mam nadzieję, że niczego nie zepsują :)

użytkownik usunięty

Effie zastępuje grupę przygotowawczą Katniss ;D. Ja tam wolę ją niż Flaviusa, Octavię i kogoś tam jeszcze xD.

http://hungergames.pl/2014/10/effie-trinket-na-nowym-zdjeciu-z-kosoglosa/

użytkownik usunięty

Uwielbiam Effie, jedna z moich ulubionych postaci, ale do Flaviusa, Venii i Octavii tak już przywykłam, chociaż odgrywali naprawdę niewielką rolę... No nic, nie narzekam :P Dzięki za linka (Effie jak zwykle wygląda... stylowo).

użytkownik usunięty

Fajnie ucharakteryzowali Haymitcha :P

Ale naj najbardziej podoba mi się Cressida <3

użytkownik usunięty

Tak, mnie też się podoba. Wygląda bosko. Chociaż Haymtich od pierwszej części był nieźle zrobiony, mimo że różnił się od swojej książkowej wersji. Najbardziej zadowolona jestem z wyglądu Katniss i tych uniformów mieszkańców 13.

użytkownik usunięty

W stroju Kosogłosa jest naprawdę pociągająca

użytkownik usunięty

Mnie z wiadomych przyczyn nie pociąga (:D), ale rzeczywiście do twarzy jej w kostiumie Kosogłosa. Szkoda, że tego typu strojów nie sprzedają. Przy okazji, Ty też lubisz patrzeć na stroje zwykłych mieszkańców Kapitolu? Mnie zawsze rozbawiają :P Do tej pory w IŚ i WPO były tak wymyślne i oryginalne, że dosyć często zwracałam na na nie uwagę. Ciekawe jak to wyjdzie w Kosogłosie.

użytkownik usunięty

Zwracam - lubię Effie w WPO, gdy są ponowne losowania trybutów do Igrzysk.

Na pewno wyjdzie świetnie - np. jak Peeta czy Johanna wyglądają w tych filmikach propagandowych.

użytkownik usunięty

Ta motylowa sukienka prezentuje się genialnie, fakt.

W filmikach propagandowych urzekł mnie wygląd Snowa. Johanna i Peeta wyglądają rewelacyjnie, ale Snow prześwietnie.

użytkownik usunięty

Jestem ciekaw jak ukażą scene, gdy ratują Peete. W trailerze można chyba wyłapać ten moment.

Chodzi mi o:

1:19-1:21

http://www.youtube.com/watch?v=C_Tsj_wTJkQ

użytkownik usunięty

Odbicie Peety to jeden z bardziej interesujących momentów w książce, trzeba przyznać. Myślę, że w filmie zrobią go naprawdę widowiskowo, a przynajmniej taką mam nadzieję :)

użytkownik usunięty

To z pewnością. Wystarczy popatrzeć na klip jak Katniss wraca do 12-tki.