PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9445}

Igraszki losu

Serendipity
2001
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26104
5,4 5 krytyków
Igraszki losu
powrót do forum filmu Igraszki losu

6/10

ocenił(a) film na 6

Niezły film można się rozmażyć. Choć strasznie przewidywalny i troszke naiwny :)

ocenił(a) film na 10
Mikel82

Troche surowo go oceniles. Ja dalam dyche, i nie jestem tylko jedyna osoba, ktora tak wysoko ocenila ten film. Co najmniej 8/10! :)

ocenił(a) film na 6
mela1993_5

Mi sie wydaje ży Ty troszke za wysoko go oceniłaś :) 10/10 to arcydzieło a przynajmniej według mnie ten film arcydziełem nie jest :) Zastanawiałem się nad 7/10 - dobry ale uznałem że filmów o miłości widziałem kilka lepszych i doszedłem do wniosku że jest poprostu niezły POZDRAWIAM

ocenił(a) film na 10
Mikel82

No moze az za wysoka dalam ocene, ale mysle, ze 8/10 jak na ten film, to dobra ocene:) Pozdro!

ocenił(a) film na 7
Mikel82

Miły w treści, relaksujący i o to chodzi:)

ocenił(a) film na 10
Mikel82

zgadzam sie! :) Ten film wlasnie taki jest!

ocenił(a) film na 8
Mikel82

według mnie bardzo fajny, i sorry że to napisze, ale wszystkie komedie romantyczne są przewidywalne, na tym właśnie to polega.

ocenił(a) film na 8
yellonreal

zgadzam się z koleżanką wyżej ;D aczkolwiek bardzo mi się film podobał .

ocenił(a) film na 10
yellonreal

Ja też uwielbiam jak ktoś pisze, że film jest przewidywalny i naiwny. :)))) No kurcze, serio???? A ja się nie spodziewałem, że (Uwaga SPOJLER) - oni będą razem :))))))
A tak przy okazji, kolego Mikel82 - to, że nota 10/10 to "arcydzieło" nie oznacza, że mam przyznać 10-tkę jakiemuś filmowi tylko dlatego,że zdobył kilka Oscarów i że ktoś nazwał go arcydziełem. Jeśli film mnie porwie, wzruszy i będę go oglądał za każdym razem, gdy leci w TV, to bez wahania dam mu 10-tkę. Chociaż są takie dzieła, którym chętnie przyznałbym i 11-tkę :)
P.S. A jak już wysyłasz coś na forum publiczne, to sprawdź ortografię, bo się to obciach, żeby nie wiedzieć jak się pisze słowo rozmarzyć.

ocenił(a) film na 8
Mikel82

8 za kate

ocenił(a) film na 6
grzecho_7

6 za (przez!) Cusacka...

ocenił(a) film na 7
Mikel82

Zgadzam się :). Dodałam do ulubionych, mimo ,że nie zasłużył na najwyższą ocenę. Właśnie dlatego, że pozwala na taki moment zapomnienia, uśmiechu i wiary w przeznaczenie.