PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563139}
7,2 167 tys. ocen
7,2 10 1 167208
5,7 10 krytyków
I że cię nie opuszczę
powrót do forum filmu I że cię nie opuszczę

Największy zarzut jaki mam do filmu to jego zakończenie, ale jest to też jednocześnie, jego największy plus, bo czyni to film bardziej "realistycznym" bohaterka nie odzyskuje w cudowny sposób pamięci i nie żyje długo i szczęśliwie z ukochanym, dlatego widzowie przyzwyczajeni do szczęśliwych zakończeń mogą się czuć lekko zawiedzeni. 6/10

ocenił(a) film na 7
bastet21

przecież mamy szczęśliwe zakończenie ona nie odzyskuje pamięci ale po prostu odzyskuję niezależność sama decyduję że chce się z nim spotykać i w napisach końcowych mamy napisane że biorą ślub i mają dwójkę dzieci a Paige nigdy nie przypomniała sobie tych 5lat
po prostu zaczęli od nowa.Jak dla mnie Happy End .

ocenił(a) film na 6
kolo558

a to przepraszam;p akurat wyłączyłem na napisach końcowych ;)

kolo558

ziom, ziom nie zna angielskiego. tam jest że historia jest inspirowana na prawdziwych wydarzeniach i właśnie ta prawdziwa babka z prawdziwym facetem są szczęśliwym małżeństwem i mają dwójkę dzieci, a ona nigdy nie odzyskała pamięci. i jest ich focia jak są już starzy i dzieci duże. a ja rzeczywiście byłam rozczarowana. powinna odzyskać pamięć, a nie takie oszukaństwo!

ocenił(a) film na 6
Mrowka_mj

Ziom, zna bardzo dobrze angielski, tylko zazwyczaj wyłączam film jak tylko zaczną się napisy i idę spać. ;) Dlatego założyłem konto na filmwebie żeby dobrzy ludzie jak wy mogli mnie uświadomic w takich właśnie sytuacjach:)

bastet21

ale ja napisałam o kolo558. bo coś tam zrozumiał z tych napisów, tylko nie to co trzeba ;p

Mrowka_mj

no właśnie... tylko ja na necie oglądałam i trochę kiepska jakość i trochę od góry ucięło te napisy, ale się doczytałam xdd

A tak przy okazji, jak miał ten Leo na nazwisko, bo ja oglądałam z napisami i kurde trzy wersje były
wiem, że na C..

ocenił(a) film na 8
YouBetterLookAtYourself

jeśl się nie mylę to Cullen ;)

Skrzacik_95

bo jeszcze było Culleen i jakoś Co...
a na filmwebie nazwisko nie jest podane...
xdd ; D

ocenił(a) film na 8
bastet21

Ja zanim obejrzałam film, trafiłam na krótki reportaż o parze, której historia zainspirowała film: http://www.youtube.com/watch?v=bELs8Uh86QM
więc byłabym rozczarowana, gdyby zakończono film inaczej, tzn. gdyby Paige cudownie odzyskała pamięć. Na szczęście nie zepsuli zakończenia, bo prawdziwe życie napisało najlepsze z możliwych. :)

ocenił(a) film na 7
bastet21

ja sadze , ze zwiazek przed wypadkiem byl poczatkiem poczatku ...takze mozna te szczescie traktowac jako wstep . Koncowka to nie rozstanie , lecz poczatek ...
A co do zakonczenia ...wolalbym gdyby sie skonczylo na tym slubie ,kiedy sobie powiedzieli , ze wspomnienia nie wroca...to byloby realistyczne : Pp
Ale jest dobrze i dalem 14 ocene 9 na ponad 1100 filmow : ))