Szukam wszędzie tego filmu, przejrzałem cały reddit, nawet tam ludzie nie byli w stanie mi pomóc, a wszystkie strony z tym filmem jakie znajduje nie działają. Nie obchodzi mnie czy legalnie czy nie, po prostu zależy mi, żeby go obejrzeć, proszę o pomoc.
no to wiele wyjaśnia :D myślałem, że już sie da jak już ma chociaż te sto ocen, a światowa premiera ponad 2 miesiące temu
Polecam stronę z torentami są tam wszystkie filmy jakie tylko ujrzały światło dziennie wystarczy tytuł wpisać , nie podam tu strony bo zablokują jednak bez problemu wujo google pomożę ,
Film mam w oryginalnym języku francuskim, dokończę obróbkę polskich napisów i jutro wrzucę na chomika jako H.W.P.O.S. 2023
Ja mam film z polskim napisami XD na szukałem się he jak by ktoś chciał dam namiary
Wczoraj obejrzałem wampirkę w Kinie Kameralnym Cafe w Gdańsku. Przy okazji polecam kina studyjne, a to jedno w szczególności. Uwielbiam klimat takich miejsc i filmy, które wybierają
Okazuje się, że od piątku w dystrybucji :) We Wrocławiu jest jeszcze pokaz w czwartek w Kinie Nowe Horyzonty. Polecam, uroczy film.
Tak, dopiero wczoraj pojawiło się info. A pokaz przedpremierowy jeden, wyłącznie w Kinotece. Wygląda na to, że nie będzie ten film szeroko dostępny.
Bo kina publikują repertuar zazwyczaj we wtorki. Jeszcze będzie m.in. w Ujazdowie, Wiśle czy Iluzjonie. Nie jest tak źle
Bardzo pozytywne, bardzo fajny pomysł, super zrealizowany, młodzi aktorzy super :) 8/10
ekino-tv.pl/movie/show/humanitarna-wampirzyca-poszukuje-osob-chcacych-popelnic-s amobojstwo-hd-vampire-humaniste-cherche-suicidaire-consentant-2023-napisy/34822
Jest dostępny u „niezależnych dystrybutorów”. Od niedawna są też polskie napisy ale trzeba je „dostosować”.
https://obejrzyj.to/titles/51317/humanitarna-wampirzyca-poszukuje-osob-chcacych- popelnic-samobojstwo