PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=363042}

Hotel Transylwania

Hotel Transylvania
2012
7,2 131 tys. ocen
7,2 10 1 130883
6,4 25 krytyków
Hotel Transylwania
powrót do forum filmu Hotel Transylwania

Dubbing! ! !

ocenił(a) film na 9

Ktoś może wie, czy w naszym pięknym kraju można ten film obejrzeć bez dubbingu? Chętnie bym
mimo wszystko posłuchał jak radzi sobie Sandler w roli Draculi.

PaladinRage

W kinie raczej ciężko, w necie już łatwiej. Najlepiej to jak na youutubie poszukasz zwiastunów. Całkiem nieźle mu to wychodzi. Nawet bym się nie zorientował, że to on.

ocenił(a) film na 9
sledziks

No własnie chciałem całość obejrzeć. Zwiastuny widziałem i byłem zaskoczony. Zawsze uznawałem Sandlera za człowieka jednej roli, a widzę, że jednak posiada talent przynajmniej na polu voice actingu. No nic, przyjdzie poczekać na DVD.

PaladinRage

Na stronie chomik jest do ściągnięcia film bez dubbingu ale kinowa wersja, Użytkownik Basienka_225. Trzeci filmik od góry :) Niestety nie mogę wkleić linku

ocenił(a) film na 9
kasia4281

To oczywiste. Poczekam na premierę DVD i po prostu obejrzę ten film w dobrej jakości, w domowych zaciszu z dziewczyną. Acz trochę irytacja bierze, że dystrybutor jak zwykle nie dał możliwości wyboru.

ocenił(a) film na 8
PaladinRage

jak dla mnie angielska wersja miażdżąca :D Drakula super akcent. ja oglądałam przez internet kinówke ale i tak spoko

aaggaa544

i tak jest lepiej, bo np. w Niemczech czy hiszpański wszystkie filmy są dubbingowane

al113

sorry Hiszpanii