PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237830}

Hotel śmierci

See No Evil
2006
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10344
5,2 4 krytyków
Hotel śmierci
powrót do forum filmu Hotel śmierci

Bieda jak czapka

ocenił(a) film na 2

Film tak biedny, że aż szkoda słów. Dlatego piszę z ogromnym żalem, ale jednak sprawa wymaga poświęcenia. Ocena 1 jest pospolita, a tak wybitna nędza zasługuje na wyróżnienie- stąd moja decyzja o wystawieniu dwójki. Gorąco polecam, jeśli chcesz zawsze umieć odpowiadać na pytanie "Jaki jest najgorszy film we wszechświecie?" bądź "Czy oglądałeś gorsze gówno niż (...)?". Po seansie przy See No Evil żaden film nie zaskoczy Cię kiepską fabułą, badziewną grą aktorską, wybitnie marną pracą kamery czy całkowitą beznadzieją, jaką odczuwa się podczas projekcji tegoż dzieła, bo jego twórcy osiągnęli perfekcję, ba, rozwinęli do poziomu sztuki swoje rzemiosło, którym niestety jest nurkowanie w mule i gównie.

ocenił(a) film na 1
macko2

Muszę zareagować na te niesłuszne i nieprzemyślane słowa krytyki pod adresem tego filmu. Tak się składa że oglądałem ten film razem z koleżką macko2. Po pierwsze Pan macko2 był pod wpływem alkoholu. Tego wieczoru wypił 3-4 piwa i nie był zdolny do obiektywnej oceny oraz krytyki tego dzieła. Drugim problemem była pora o jakiej był oglądany film. Seans zaczął się o 2:00 w nocy co najwyraźniej było wieka przeszkoda dla Pana macko2 gdyż wciąż przysypiał na filmie i omijał kluczowe wątki filmu.

W związku z powyższym chciałbym prosić wszystkich użytkowników o zignorowanie komentarza oraz oceny wystawionej przez macko2.
P.S. Zostało już zgłoszone nadużycie do administratorów portalu którzy mam nadzieję szybko zajmą się ta sprawą.

ocenił(a) film na 1
broOowar

Wracając do oceny samego filmu, trzeba przyznać że już od pierwszej minuty twórcy założyli sobie jeden poziom którego będą się trzymać przez kolejne 84 minuty. Postawiona przez Pana macko2 poprzeczka (ocena 2) niestety nie została ani na moment przeskoczona. W związku z tym uważam że film w pełni zapracował sobie na mocne 1.