PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124119}
7,5 361 tys. ocen
7,5 10 1 360746
6,6 35 krytyków
Hooligans
powrót do forum filmu Hooligans

Wszyscy tutaj pisza tylko o postaci Pete'a, Matta o całym GSE. Ale dosłownie na palcach jednej reki mozna policzyc posty na temat Bovera, a ja uważam, że jego drugoplanowa rola została naprawde zagrana kapitalnie. Poza tym aktor został dobrany swietnie. Poza tym uwazam że postac Bovera odegrała duzą role na całym filnie na losach GSE na losach Pete,a. Naprawde swietna rola swietnie odegrana. Duze uznania...
A Wy jak uwazacie???

ocenił(a) film na 7
guteek

Zgadzam sie - swietnie zagrana postac drugoplanowa. Bover byl bardzo charyzmatyczny, mial charakter. Jego postac duzo wniosla w klimat i koloryt tego filmu.

ocenił(a) film na 10
____16

Właśnie - ..."miał charakter"... - , lepiej bym tego nie ujoł!

ocenił(a) film na 10
guteek

Nie dziw się ludziom, że go pomijają. Faktyycznie, aktorsko to był fenomen. Niby byli razem ale cały czas wytykał Woodowi jankeskie pochodzenie itd. Miał 2 osobowości w zasadzie. Ale nienawiśc do nowego nabytku była silniejsza niz sympatia do lidera - Pete'a. Gdy Pete zaczal duzo wiecej czasu przebywac z nienawidzonym Woodem - było to ponad Bovera i zorganizowal jak wiecie - akcje zeby go sprać. Tommy by tego nie zrobil gdyby jeszcze Bover nie dodał, że Major jest. Już wtedy chyba wsyzstko było jasne..

I jeszcze rozpacz, potem jak sie upił itd. swietnie to bylo wszystko zrobione, wbrew pozorom to nie bylo tak proste do zagrania.

Respect!

Aaaa, bo nie napisalem wkoncu czemu ludzie o nim nie pisza - wreedna rola, okrutnie. Jednak widz sympatyzuje z wątłym Woodem, tak czy inaczej.

spoxgreq

Dokładnie tak. Według mnie to wogóle Bover miał najtrudniejsza role do zagrania. Nie był główną postacią ale jego postac była dosc kontrowersyjna i naprawde trzeba było umiec ja zagrac. No i on ja zagrał doskonale bo według mnie to nie ma sie do czego przyczepic.

Xander

Czarne charaktery w filmach są często grane fenomenalnie. Moim zdaniem Bover to po postać (jak to ktoś już określił kilka postów wcześniej) "z charakterem"
Naprawdę świetna gra aktorska.

ocenił(a) film na 10
guteek

W napisanej przeze mnie recenzji wspomnialam ta postac.Zagrał świetnie...byłam pod wrażeniem zgadzam sie z Toba calkowicie.

ocenił(a) film na 10
guteek

I tak macie racje to była postać z charakterem.Bov nie był zły.Ja miałam wrażenie,że był zazdrosny o Pete'a,bo do czasu kiedy nie pojawił się Matt był mu najbliższy,byli przyjaciółmi.Ta zazdrość spowodowała,że postąpił bardzo impulsywnie.Nie przemyślał tego,może nie dokońca zdawał sobie sprawe z konsekwencji swojego czynu.Potem żaluje,wraca żeby pomoć swojemu liderowi i przyjacielowi zarazem...Ludzie poełniają błędy,ale nie da się wszystkiego naprawić.Sądze,że nie można go uznać za złą postać.No i jeszcze raz aktorstwo fenomenalne tak samo jak Charliego Hunnam'a.Brava dla tych Panów.

ocenił(a) film na 7
coliflor

zgadzam sie z momi po przednikie, w koncu zła postać jest zła do konca, a bover pomog tak znieawidzonemu jankesowi w ost, walce, ale przeczywicie zagral to wspanile tak jak rownie z pete

ocenił(a) film na 9
guteek

Faktycznie Bovver jest w filmie również ważna postacią. Ten bohater prezentuje sie doskonale w drugoplanowej roli jako nieugięty koleś, który nie lubi zmian i nie akceptuje nowego członka grupy. Jednakże pokazuje się z drugiej, raczej tej dobrej strony, gdy żałuje, za napuszczenie kibiców z przeciwnej drużyny na swoja.

guteek

no ja też uważam, że dobrze zagrał, role miał faktycznie niewdzięczną ale ostatnia akcja jak sie upił na ławce i śpiewał była na serio wzruszająca...i fajnie, ze na koniec wrócił i pomógł Pete`owi. a tak btw. zajebisty tez był jego "skok" na kolesia przy samochdozie na ostatniej ustawce^^

ocenił(a) film na 10
gzikson

Bover wypadł świetnie, po obejrzeniu filmu po raz pierwszy był jedną z moich ulubionych postaci mimo, że zdradził swoich kumpli. Jednak nie do końca okazał się zły. Leo Gregory świetnie się spisał, a Bover to bardzo dobrze wykreowana postać. Film super, postacie ekstra, ogółem bardzo fajny film.

ocenił(a) film na 7
guteek

bover pokazał jednka swoją twarz w tej scenie gdzie przyjechałą za pierwszym razem do millwall i tym barze w koncu postwaił sie za nie znanym sobie chłopkakie, i jeszcze w ost, seceni tez pomog pete`owi, wg. mnie jeste on postacią w sumie dobrą, przyjamniej zawsze porbował cos naprawid a to juz zawsze cos, niz stac i patrzec na rozworj wypadkow

ocenił(a) film na 9
Zuzaa_3

dobrze zagrana rola bohater z charakterem jedna z moich ulubionych postaci

użytkownik usunięty
guteek

ja się zdecydowanie zgadzam - świena rólka i też sądze że jego postać miała w filmie ogromneeeee znaczenie

guteek

taka "życiowa" postać. Przecież zawsze kiedy ktoś nowy wchodzi do zgranej paczki kumpli,to znajdzie sie ktos komu to nie pasuje,jest zazdrosny i nie myśląc zbyt wiele stara się "wykurzyć nowego". Ale fakt,rola zagrana kapitalnie.

ocenił(a) film na 9
guteek

Również się z tym zgadzam, Bovver, choć był postacią drugoplanową, wniósł do filmu moim zdaniem dużo. Choć był takim 'człowiekiem-zagadką'. ; )