Wejdź na stronę theonering . net i tam w newsie o trailerze masz link do takiej wersji.
Najlepsza jakość. Polecam wrzucić na telewizor cyfrowy. Doskonale to wszystko wygląda. Każdy detal wspaniale się prezentuje.
http://on.wb.com/thauj-t2-1080-wmv
Również polecam! :-) Wczoraj kilka razy trailer oglądałem w różnych wersjach z zakończeniem :-) Oj będzie miał ten film klimat, lekkość i humor, czyli to wszystko co prezentuje książka :-) Myślę, że będzie groza narastała wraz z kolejnymi częściami... zapewne 1 część będzie lekka w odbiorze, po prostu magiczna, ciepła... wraz z rozwojem sytuacji czuć będzie coraz większe napięcie, tak by potem dobrze wejść z klimatem w "trylogię" Władca Pierścieni.
Wrzucilbys jeszcze linka z jak najlepsza wersja pierwszego trailera do pobrania? jak juz wrzucam na tv to obejrzalbym oba;) z gory dziekuje!
Z apple da sie pobierać, ale trzeba User Agent przeglądarki zmienić na "QuickTime". W FireForksie można to wygodnie robić wtyczką User Agent Switcher.
A może wrzuciłbyś ten trailer na jakiś serwer. Jeśli nie to jak mam zmienić tego Agenta w Operze? Z góry dzięki :)