wie ktoś może w którym miejscu skończy się pierwsza część filmu? w soundtracku ostatnia ścieżka
nazywa się "edge of the wild" co sugerowałoby moment przed wejściem do mrocznej puszczy a z
drugiej strony nie widzę za bardzo soundtracku dotyczącego wizyty u Beorna.
sory jeśli temat był ale nie znalazłem
Pierwsza część kończy się właśnie przed wejściem do Puszczy. Beorn dopiero w drugiej części.
w takim razie wychodzi na to że Jackson zmienił nieco chronologię zdarzeń. chyba że chodzi o moment w którym to orły przetransportowały bohaterów na ziemię i wtedy kończy się film
tzn. jak na orłach się skończy bo nikt tego nie wyjaśnia
Orły zabiorą ich z drzew i w locie zakończy się film, czy jak dolecą do gniazda, a może jak ich wysadzą na ziemię?
Beorn to ten koleś, do którego przyszedł Gandalf a potem pokoleji dochodziły pozostałe krasnoludy? O tego gościa chodzi?
Czyli przeczytałem odpowiednią ilość stron Hobbita by być przygotowanym na 'jedynkę' :) xD
Aha, teraz rozumiem xD
Bo zastanawiałem się skąd to twoje pytanie na początku. Oczywiście, że mówię o Hobbicie '1' a nie o moich ocenach, nie były aż takie złe xD
Patrząc na banner do filmu, pierwsza część skończy się na przygodzie z Orłami. Po sieci krąży jednak mnóstwo innych spekulacji, na przykład o końcówce w Mrocznej Puszczy. Ale ja stawiam na Orły osobiście :)
Mroczna Puszcza miała być przy 2 filmach. Kiedy okazało się, że maja być 3 filmy postanowiono część 1 zakończyć na orłach.