Można tylko pogratulować twórcom, że nie zdecydowali się zrobić z tego tytułu serialu... Bo to by mnie kompletnie wykończyło...Nie, wróć! To by się na nic nie zdało, bo większość potencjalnych odbiorców byłaby zbyt znudzona, by oglądnąć więcej niż odcinek... W tym ja oczywiście. Animacja - słaba; postaci - ileż razy już to widzieliśmy?!; fabuła - irracjonalnie typowa. A muzyka? To jest jakaś w ogóle...? A, no tak, coś leci pod koniec. Trudno, ja zobaczyłam aby inni już nie musieli, nie polecam.
ja zobaczyłam ten odcinek i chciałabym więcej..manga jest bardzo wciągająca i historia jest sensowna..dlatego to z pewnością nie jest coś dla bezuczuciowych ludzi..mi się bardzo podobało i wielu pewnie też tak sądzi skoro są pod tym odcinkiem komentarze! to ze ci się nie podobało zachowaj sobie dla siebie :p
Manga rzeczywiście całkiem fajna, ale anime już nie do końca. Głupawo zrobione po prostu.
Mnie też się bardzo o dziwo spodobało :) Takie fest słodkie♥
Od razu po obejrzeniu 1 odcinka rzuciłam się szukać następnego niestety, bezskutecznie :c . Fajnie by było ,gdyby wyszły kolejne części, już wystarczająco się zawiodłam na przedwcześnie skończonej serii Meid-Sama ;(
Baaaardzo pokręcona logika. '' to ze ci się nie podobało zachowaj sobie dla siebie :p '' nie wiem gdzie ciebie nauczyli takiego postrzegania świata , że ''jak ci pasuje to ok , jak nie to siedź cicho''... ale mnie w domu uczuli , że na każdy temat mogę się wypowiedzieć przychylnie bądź nie , o ile robię to w sposób kulturalny. Sądzę , że autor tematu nikogo nie uraził swoją opinią , wyraził jedynie swoją własną. A poza tym zgadzam się z nim w 100 procentach , Hiyokoi jest przewidywalne do bólu , piszecie , że ''takie fest słodkie'' - dla mnie przesłodzone. Poza tym nie przepadam za postaciami , które nie są w stanie się wysłowić bez jąkania i rumieńca na pół twarzy , ile ludzi tyle gustów.
ehh rozumiem że można pisać komentarze złe i dobre jednak nie widzę w Hiyokoi nic złego, w końcu to jeden odc z wielu nie zrobionych, (obecnie czytam mangę). oczywiście uważam że główna bohaterka w ANIME jest beznadziejnie zrobiona z beznadziejnym głosem jednak, jeśli chodzi o mangę to właśnie tak narysowane są postacie "takie fest słodkie". fabuła mi się bardzo podobała, podkreślam fabuła! bo głosy bohaterki rujnują resztę, ale jest to romans a romanse są przewidywalne....