Czy naprawdę w każdym nowym filmie musi być jakiś VAGINOSCEPTYK lub lesbijka i całą reszta LG+?
gdy byś miał choć blade pojęcie o książce, na której podstawie film oglądasz to byś wiedział, że dokładnie taki obraz pinhead'a opisał autor.. film jest zaskakująco dobry..
Raczej chodzi mu o parę gejów. Zarówno scena seksu pary hetereseksualnej była tu niepotrzebna, jak i wciskanie na siłę LGBT. Mamy tu również Azjatkę, Hindusa i złych białych. Łatwo zgadnąć, kto z naszych bohaterów przeżył, to było niestety do przewidzenia. Jeśli film spełnia odpowiednie kryteria, to krytycy aż pieją z zachwytu. Nie powiem, że klimat w tym filmie jest zły, ale dialogi są fatalne, nawet jak na horror. a aktorzy również beznadziejni. 5/10.
ok, ale to jest film autorski i nie bardzo jest pod publikę skoro obdzierają ludzi ze skóry :) autor powieści jest gejem i nie zdziwił bym się gdyby to był jego pomysł.. ps. heteroseksualny seks był w prawie każdym filmie w latach '90. w tego typu filmach to w ogóle nie jest istotne.. gorzej gdy wciskają to do masówek bo to nie ma zbytnio sensu.. np. w 'Eternals'
Kolega Taio bardzo dobrze zinterpretował tych parę słów. Ogólnie mówiąc na upodobania innych mam wywalone, że taka to określę niech sobie robią i będą jacy chcą jeśli nie wchodzą z buciorami i swoimi przekonaniami w moje życie itp... Ale litości ile można napie..lać tą całą jazdę z homo, lesbo, tych dodatnich , samotnych silnych kobiet(gdzie mężczyzna jest jej do niczego niepotrzebny), białych kobiet z czarnymi (za to białych mężczyzn z czarnulkami już tak nie ujrzymy, blaa blaaa. Ostatnio oglądałem nowego Batmana to biały napada czarną w czarnej alejce , Ostatni Star Trek bodajże scena końcowo dwóch panów idzie za rączkę w nieznane a reszta załogi się nieliczny! Naparzają ów kontekst na siłę przez co psują fabułę gdyż sporo oglądam i film jest naprawdę dobry a tu dopi...lą jakąś scenę czy wątek wyżej wymieniony i i psuje całą robotę. Żeby to jeszcze zrobili z gustem lub jakoś odpowiednio dobrali to OK jak np w Naked Lunch jest "Kiki stary mądry pedał" i scena rewelacja!
HELLRAISER'owi wystawiłeś całkiem solidną ocenę 5/10 hmm ja to się wahałem czy 3/10 nie będzie za wysoka bo cytuje twoje słowa: dialogi porażka, gra słaba max itp itp. LIPA ogólnie.
Pozdrawiam
Spokojnie, aż takiego bladego umysłu nie mam i książek równie sporo przeczytałem lecz posiadam inne pasje jak fil , muzyka , gry , taniec i inne więc całej wiedzy chyba raczej żaden człowiek nie jest w stanie przyswoić z oczywistego powodu jakim jest czas i olbrzymia ilość dzieł! A tak na marginesie nie spinaj się tak bo jakbyś miał odrobine więcej pojęcia o mojej osobie to sam byś zbladł! Więc następnym razem jak masz zamiar zacząć jakiś dialog to radzę trochę bardziej delikatnie bo poczułem się zaatakowany i u włóczyłeś mojej wiedzy! hehe
A wystarczyło darować sobie ten arogancki początek i np napisać Mylisz się kolego gdyż to i tamto a w książce jest tak itp itp a nie ,że jestem jakiś blady!
Jesteś zwykłym homofobicznym dzbanem,w doidatku osobą pretensjonalną,której się wydaje,że jest wartościową postacią.Musisz mieć fajne i zgodne kółko wzajemnej adoracji wokół siebie,w którym homofobia jest spoko i w którym takie postacie jak ty czują się uwielbiane ;)