dam Ci radę: jeśli nie potrafisz się kulturalnie wypowiedzieć, to się w ogóle nie wypowiadaj. swoje kompleksy zachowaj dla siebie.
też dam ci radę, jak nie masz poczucia humoru, albo przeszkadza ci humor innych, to się nie wypowiadaj i zachowaj to dla siebie :/
Fascynujące, musisz być wyjątkowo ciekawym człowiekiem, skoro dzielisz się z Nami takimi -z pozoru nikogo nie interesującymi- drobnostkami.
wypowiedziales sie na temat mojego posta a nie posta tematu ja wszystko co pisze obserwuje wiesz ocb wiec napisales domnie nie do Lukasza ... wiesz ocb ?
Pierwszy post nie był do ciebie - jak wół stoi napisane "w odpowiedzi na post: LukaszFCB89". Ech...
Skoro się wypowiedzialeś to widocznie Cię zainteresowal ten temat :) po prostu nie lubię języka niemieckiego w brzmieniu szczególnie w filmach i tyle, więc nie wiem skąd te oburzenie.
ja też nie znosze niemieckiego, ale sie przemogłam, obejrzałam film i nie żałuję :) a główna bohaterka jak na Niemke niczego sobie (odnosnie urody niemek kilka postów wyżej)
Zgadzam się, nie był zły (co mile zaskoczyło, choć mam zboczenie na punkcie Fallout-owych klimatów itp.). A główna bohaterka fakt że fajna i bankowo ma słowiańskie geny- kto przez Szwaby choć przejeżdżał to wie dlaczego ;) Na poważnie to motyw zerżnięty ze zjadaniem ludzi i asymilacją bohaterki do społeczności kanibali z innych filmów (coś ostatnio oglądałem takiego). No ale w tym wykonaniu akurat wiele bardziej mi się podobało...