PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113008}

Harry Potter i Zakon Feniksa

Harry Potter and the Order of the Phoenix
2007
7,5 335 tys. ocen
7,5 10 1 334697
6,0 55 krytyków
Harry Potter i Zakon Feniksa
powrót do forum filmu Harry Potter i Zakon Feniksa

Witam. Chciałem się z wami podzielić z moją przygodą. Była ona naprawdę niezwykła. Teraz już wiem, że Harry istnieje na prawdę. Mam na to niezbite dowody.
I. Wczoraj kupiliśny z kolegą cygary, a dokładnie mewy na dolnym. Jak szliśmy do Rycha to zapaliliśmy po jednym i w paczce zostało 6. Potem szliśmy na dolny i spaliliśmy jeszcze 2. Po powrocie chcieliśmy se jeszcze zapalić i co się okazuje? W paczce było 6 cygarów!!!!!!!!!!!:O

II Na gg dodał mi się sam nowy kontakt kolegi!!!!!!!!!!:O

III Z kolegą widzieliśmy na niebie jak Harry puszcza czary!!!!!!!!!!!!:O

I najlepsze...
IV Rycho przyjechał dziś na basem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

HARRY POTTER ŻYJE!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
rosjagry

To, że przytrafiło Ci się coś takiego, nie oznacza, że Harry żyje =/=/=/ bo to niemożliwe, to w końcu postać wymyślona!!! A poza tym za bardzo nie wierze!!!

Pzdr.

xXxWiLdWoRlDxXx
Po prostu mnie rozjeb*łeś....

rosjagry

Są ludzie i taborety, ale żeby się klamką urodzić...? Normalnie nienormalna istota ludzka i tyle.

ocenił(a) film na 7
rosjagry

ZOMG xD mnie się jednak wydaje, że to było wręcz przepełnione ironią xDDD

rosjagry

ahahhahahaha.........ale śmieszne , co za pojebana klamka ! pozdro dla ciebie i wszystkich twoich kolegów schizofremików :pp

ocenił(a) film na 7
sly1111

pisze się 'schizofreników'

ocenił(a) film na 4
rosjagry

ten trzeci dowqód jakoś mi nie pasuje..ale pozostałe są całkiem wiarygodne...xD

Mr_MarQx

jesteś poprostu idiotą i tyle :)

ocenił(a) film na 7
rosjagry

Fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią żartować. Przekaż Harremu pozdroofki ode mnie!

użytkownik usunięty
weronika_bester

No jasne, że Potter istnieje naprawdę, miałeś kiedykolwieg jakieś wątpliwości?

ocenił(a) film na 1

Pozdrowię Harrego jak mi się osobiście objawi. Mam nadzieję, że już niedługo.

ocenił(a) film na 7

No tak. Skoro Elvis żyje, to czemu nie Harry...? He, he!

użytkownik usunięty
weronika_bester

Właśnie! Ktoś miał kiedyś wątpliwości że Harry Potter nie istnieje?!
Ja tam wiem o tym od dawna. Kiedyś patrzyłam się w gwiazdy i zobaczyłam jak Potter pędzi na miotle... A kiedyś to zobaczyłam prawdziwego bogina wyszedł mi z plecaka i wiecie co zobaczyłam?
Dawajcie pomysły bo nie mogę nic fajnego wymyślić....
A jeszcze innym razem mogę się założyć że widziałam jak ktoś zjadł Wymiotkę Pomarańczową. Moja "koleżanka" tak zwymiotowała w autobusie że fotel był cały za przeproszeniem orzygany i jej twarz też: od brody do polczków. Koszmarny widok! Normalnie masakra! Albo łajnobombę....

rosjagry

hurrrra!

hurra!
hurra!
hip hip! :D

rosjagry

huuuraa! jeszcze raz!

niech nam zyje i dorasta młody rosjagry entuzjasta!

poker_alice

nie pal tyle tych cygarów nie pij tyle i nie masturbuj sie tyle bo ci sie mózg lasuje...

rosjagry

jesteś pewien, że to były zwykłe cygara? ;)

romanova

ja tam myślę, że to co najmniej marycha była :)

ocenił(a) film na 10
rosjagry

ŻAL MI CIĘ BO O TAKICH PIERDOŁACH PISZESZ ......=/

rosjagry

Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio.

rosjagry

Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio.

rosjagry

ocenił(a) film na 8
rosjagry

Pisze sie "cygar" .
A poza tym to stop dzieciom neostrady :/

rosjagry

czy jesteśmaby na 100% pewien ze to były zwykłe papierosy? A może przez nieuwagę wypaliłeś z kolegą coś innego.

ocenił(a) film na 1
Nightwing_2

To byłby prawdziwy cud, jakby mi koledzy podrzucili 2 papierosy. Kto normalny w dzisiejszych czasach dałby za darmo 2 papierosy? Harry je wyczarował na 100%.

ocenił(a) film na 7
rosjagry

ŻAL...

<za krótki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

ocenił(a) film na 4
rosjagry

ludzie, i po co Wy to tak rozdrabniacie?
z takiego gówna powstało cholera wie, ile bezsensownego spamu;|

ocenił(a) film na 1
Celinka_

bylem przy tym i widzialem naprawde Harry Potter istnieje widzialem to i teraz w niego wierze!!!!!!

rosjagry

ale rosjagor se z wami jedzie ma to w dupie hahahahahahahaha dobrze w chuj:D:D

ocenił(a) film na 2
rosjagry

Ale się uśmiałam czytając odpowiedzi.
"To, że przytrafiło Ci się coś takiego, nie oznacza, że Harry żyje =/=/=/ bo to niemożliwe, to w końcu postać wymyślona!!! A poza tym za bardzo nie wierze!!! "

"Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio."

Jak łatwo dzięki takim "prowokacjom" oddzielić ludzi myślących, od tych nie myślących.

A fakt faktem, że IV dowód jest najlepszy i niezbity.

ocenił(a) film na 9
Elleyne

XD

padłam

ocenił(a) film na 1
Haley_4

Ja to pisze na poważnie. Co chwila przytrafiają mi się jakieś dziwne rzeczy. Ostatnio Dawidek przyjechał na basen, albo kupiłem sobie motor. Ile jeszcze wam trzeba dowodów niedowiarki!!!??? HARRY ISTNIEJE!!!

ocenił(a) film na 1
rosjagry

Kolejny dowód:

Dziś zbierałem ziemniaki i zdarzył się cud. Do ziemi posadziliśmy tylko 5 skrzynek ziemniaków a dzisiaj uzbieraliśmy 3 wozy. CUD!!!!!!!!!!!!!! Hory Potter często ingeruje w nasze życie, tylko musimy chcieć to zauwarzyć.

ocenił(a) film na 8
rosjagry

Proszę o jeden racjonalny powód założenie tego debilnego tematu. Chciałeś się pochwalić że palisz jakąś nową mieszankę trawy, która mózg miksuje??? No to ci sie udało, tylko zachodzę w głowę czego piszesz o tym tutaj??? Żeby publicznie ujawniać swoja głupotę^^ no ja bym się wstydziła, ale zapewne pisząc to też byłeś pod wpływem jakiegoś specyfiku^^ więc...
aż szkoda komentować^^

Karola

pheheh, gruuuuuba sprawa, stary ;)
ale jak wierzysz to okej, to wolny kraj w końcu

najbardziej przygnębiające są jednak wypowiedzi userów poprzedzające niniejszy komentarz. jak je czytam / oczywiscie z kilkoma wyjątkami, nielicznymi niestety/ to aż zaluje ze mieszkam z wami w jednym kraju. zachowujecie sie jak zakompleksione dzieci z przedszkola, a poziom waszych wypowiedzi wskazuje na daleko posunięte ograniczenie umyslowe. kilka dobrych rad na przyszlosc
uno : jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, zmilcz
secundo: skoro temat cie nie interesuje, rób j.w
ultimo: jak juz serio nie mozesz wysiedziec na miejscu i nie napisac jakiejs krytyki, to rób to w taki sposób aby inni / obywatele, zarząd niniejszej strony, prezydent czy mój chomik/ nie musieli sie za Ciebie wstydzic
pozdrawiam
p.s jak autor tematu mądrze powiedział- HARRY POTTER ISTNIEJE NA PRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

ocenił(a) film na 7
lordalien666

No właśnie. Nie można już napisać niczego fajnego, bo zaraz połowa forum odreagowywuje frustracje! Jak ktoś nie potrafi wymyśleć ciekawego tematu, to niech nie pisze w ogóle, zamiast dyskredytować pomysły innych!!!
A HARRY ISTNIEJE!!! WIEM, BO GO WIDZIAŁAM!!! I co, i co???
PS Pozdroofki dla chomika.

ocenił(a) film na 9
rosjagry

buhahahahahah chyba jebn.e. albo wiesz co to nie był harry tlko ufo puściło bąka xD

ocenił(a) film na 9
rosjagry

neostrada ma promocje to dzieci sie obudziły xD

rosjagry

a na pewno paliłeś cygara??
a z resztą... i tak powoli szare komórki Ci wypalają.
chyba już nawet żadna nie została.

ocenił(a) film na 8
rosjagry

Prawda jest taka wypije litra harry jest wypije dwa i czaruje urywa mi sie film latam z nim na miotle pozdro dobre

rosjagry

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ocenił(a) film na 10
ObiWanKenobi444

A co tam u potwora z Lochness? Słyszałam, że ostatnio przegrał w karty ze Shrekiem?

<sarkazm>

ocenił(a) film na 9
rosjagry

Pozdrów Rycha xDDD

brenda95

STOP DZIECIOM NEOSTRADY.
Jeśli widziałeś harrego to zapewne po pijaku albo miałeś halucynacje. PZDRO

użytkownik usunięty
mesogog

xD buhahahha ...

A ja jestem Mała syrenka.

ocenił(a) film na 10

Masz ADHD albo dopadła cię ptasia grypa, albo zapomniałeś nakręcić sprężynek.

ocenił(a) film na 5
rosjagry

Lepiej nie przestawaj chodzić na terapię. Nie służy Ci to...