Witam. Chciałem się z wami podzielić z moją przygodą. Była ona naprawdę niezwykła. Teraz już wiem, że Harry istnieje na prawdę. Mam na to niezbite dowody.
I. Wczoraj kupiliśny z kolegą cygary, a dokładnie mewy na dolnym. Jak szliśmy do Rycha to zapaliliśmy po jednym i w paczce zostało 6. Potem szliśmy na dolny i spaliliśmy jeszcze 2. Po powrocie chcieliśmy se jeszcze zapalić i co się okazuje? W paczce było 6 cygarów!!!!!!!!!!!:O
II Na gg dodał mi się sam nowy kontakt kolegi!!!!!!!!!!:O
III Z kolegą widzieliśmy na niebie jak Harry puszcza czary!!!!!!!!!!!!:O
I najlepsze...
IV Rycho przyjechał dziś na basem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O
HARRY POTTER ŻYJE!!!!!!!!!!!!!
To, że przytrafiło Ci się coś takiego, nie oznacza, że Harry żyje =/=/=/ bo to niemożliwe, to w końcu postać wymyślona!!! A poza tym za bardzo nie wierze!!!
Pzdr.
ahahhahahaha.........ale śmieszne , co za pojebana klamka ! pozdro dla ciebie i wszystkich twoich kolegów schizofremików :pp
Fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią żartować. Przekaż Harremu pozdroofki ode mnie!
Właśnie! Ktoś miał kiedyś wątpliwości że Harry Potter nie istnieje?!
Ja tam wiem o tym od dawna. Kiedyś patrzyłam się w gwiazdy i zobaczyłam jak Potter pędzi na miotle... A kiedyś to zobaczyłam prawdziwego bogina wyszedł mi z plecaka i wiecie co zobaczyłam?
Dawajcie pomysły bo nie mogę nic fajnego wymyślić....
A jeszcze innym razem mogę się założyć że widziałam jak ktoś zjadł Wymiotkę Pomarańczową. Moja "koleżanka" tak zwymiotowała w autobusie że fotel był cały za przeproszeniem orzygany i jej twarz też: od brody do polczków. Koszmarny widok! Normalnie masakra! Albo łajnobombę....
Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio.
Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio.
czy jesteśmaby na 100% pewien ze to były zwykłe papierosy? A może przez nieuwagę wypaliłeś z kolegą coś innego.
To byłby prawdziwy cud, jakby mi koledzy podrzucili 2 papierosy. Kto normalny w dzisiejszych czasach dałby za darmo 2 papierosy? Harry je wyczarował na 100%.
ludzie, i po co Wy to tak rozdrabniacie?
z takiego gówna powstało cholera wie, ile bezsensownego spamu;|
bylem przy tym i widzialem naprawde Harry Potter istnieje widzialem to i teraz w niego wierze!!!!!!
Ale się uśmiałam czytając odpowiedzi.
"To, że przytrafiło Ci się coś takiego, nie oznacza, że Harry żyje =/=/=/ bo to niemożliwe, to w końcu postać wymyślona!!! A poza tym za bardzo nie wierze!!! "
"Hahahaha!Słuchaj mnie też rajcuje ten cały Potter i to całe zamieszanie wokuł niego ale to co napisałeś najlepszy dowód na to że jestes naiwny jak dziecko. Pomyśl sam może twoi kumple chcieli się tylko z ciebie troszkę ponabijać a ty bierzesz wszystko na serio."
Jak łatwo dzięki takim "prowokacjom" oddzielić ludzi myślących, od tych nie myślących.
A fakt faktem, że IV dowód jest najlepszy i niezbity.
Ja to pisze na poważnie. Co chwila przytrafiają mi się jakieś dziwne rzeczy. Ostatnio Dawidek przyjechał na basen, albo kupiłem sobie motor. Ile jeszcze wam trzeba dowodów niedowiarki!!!??? HARRY ISTNIEJE!!!
Kolejny dowód:
Dziś zbierałem ziemniaki i zdarzył się cud. Do ziemi posadziliśmy tylko 5 skrzynek ziemniaków a dzisiaj uzbieraliśmy 3 wozy. CUD!!!!!!!!!!!!!! Hory Potter często ingeruje w nasze życie, tylko musimy chcieć to zauwarzyć.
Proszę o jeden racjonalny powód założenie tego debilnego tematu. Chciałeś się pochwalić że palisz jakąś nową mieszankę trawy, która mózg miksuje??? No to ci sie udało, tylko zachodzę w głowę czego piszesz o tym tutaj??? Żeby publicznie ujawniać swoja głupotę^^ no ja bym się wstydziła, ale zapewne pisząc to też byłeś pod wpływem jakiegoś specyfiku^^ więc...
aż szkoda komentować^^
pheheh, gruuuuuba sprawa, stary ;)
ale jak wierzysz to okej, to wolny kraj w końcu
najbardziej przygnębiające są jednak wypowiedzi userów poprzedzające niniejszy komentarz. jak je czytam / oczywiscie z kilkoma wyjątkami, nielicznymi niestety/ to aż zaluje ze mieszkam z wami w jednym kraju. zachowujecie sie jak zakompleksione dzieci z przedszkola, a poziom waszych wypowiedzi wskazuje na daleko posunięte ograniczenie umyslowe. kilka dobrych rad na przyszlosc
uno : jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, zmilcz
secundo: skoro temat cie nie interesuje, rób j.w
ultimo: jak juz serio nie mozesz wysiedziec na miejscu i nie napisac jakiejs krytyki, to rób to w taki sposób aby inni / obywatele, zarząd niniejszej strony, prezydent czy mój chomik/ nie musieli sie za Ciebie wstydzic
pozdrawiam
p.s jak autor tematu mądrze powiedział- HARRY POTTER ISTNIEJE NA PRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
No właśnie. Nie można już napisać niczego fajnego, bo zaraz połowa forum odreagowywuje frustracje! Jak ktoś nie potrafi wymyśleć ciekawego tematu, to niech nie pisze w ogóle, zamiast dyskredytować pomysły innych!!!
A HARRY ISTNIEJE!!! WIEM, BO GO WIDZIAŁAM!!! I co, i co???
PS Pozdroofki dla chomika.
buhahahahahah chyba jebn.e. albo wiesz co to nie był harry tlko ufo puściło bąka xD
a na pewno paliłeś cygara??
a z resztą... i tak powoli szare komórki Ci wypalają.
chyba już nawet żadna nie została.
Prawda jest taka wypije litra harry jest wypije dwa i czaruje urywa mi sie film latam z nim na miotle pozdro dobre
A co tam u potwora z Lochness? Słyszałam, że ostatnio przegrał w karty ze Shrekiem?
<sarkazm>
STOP DZIECIOM NEOSTRADY.
Jeśli widziałeś harrego to zapewne po pijaku albo miałeś halucynacje. PZDRO