Siema. Chciałam sie czegoś dowiedzieć o grze "Harry Potter i Zakon Feniksa"
m.in":
-jak sie steruje (klawisze itd)
-plusy i minusy gry
-czy wartą ją kupić
-po jakiej jest cenie
-co można w niej robić
-czy gra sie zacina lub tym podobne
-jak sie zmienia postacie i czy wogóle jest to możliwe
-czy istnieją kody (nie żebym ich używała)
Z góry dziękuje
Gra jest fajna.
Steruje się klawiszami, zaklęcia - myszką.
Właściwie nie widzę minusów, tylko same plusy :)
Moim zdaniem warto kupić.
Ja kupiłem za 109 zł (Media Markt).
Nie zacina się.
Oj, dużo można robić - są różne zadania, oprócz tego można pochodzić po Hogwarcie i zbierać punkty, za które są nagrody - filmiki, zdjęcia z filmu, wywiady.
Nie ma możliwości zmiany postaci, przeważnie gra się jako Harry.
Nic nie wiem o kodach :)
Pozdr.
Dzięki.
jakieś 3 minuty temu kupiłam ta grę na allegro (nową,ofoliowaną nie używaną) za 70,00 zł +15 zł dopłata....chyba sie opłacało :))
Wow ale Wam fajnie ;] mi ta gra nie bedzie chodzic na kompa...:(a mam jeszcze jedno pytanie czy glosy postaci sa takie same jak w dubbingu polskim??:P:P i czy postacie sie zmieniaja same czy jak sie chce bo czarze ognia sie wybieralo xP i czy chodzi sie tu ronem i hermiona ;D xD???pozdroffka ;]
Kompletnie zapomniałam o ostatnich pytaniach:
-Czy można skakać?
-czy postacie maja takie same głosy jak w dubbingu?
-czy jest biblioteka i czy można z niej wypożyczać książki..i jak to wygląda ;-P
-czy można pogadać z nauczycielami (Umbrigde,Mcgonagall)i z przechodniami
-czy chodzi sie na lekcję?
-czy można chodzić po ulicy pokątnej?( o ile jest ona pokazana)
-jak sie wejdzie np:do gabinetu Umbrigde to co sie dzieje?
Jestem ciekawa xD
1. nie mozna skakac :(
2.nie wiem czy sa takie same glosy jak w dubbingu bo mam ang wersje
3.jest biblioteka ale nie mozna wypozyczzac ksiazek tylko jest jedno zadanie ze trzeba znalez tam ksiazke
4. mozna pogadac z nauczycielami oni beda ci dawac zadania ale nie mozna porozmawiac z umbridge :(:O:(:(:(:(:(:(:(:( z przechodniami tez
5.chodzi sie na lekcje ale tylko na te wazne dla fabuly gry np. oklumencja o.p.c.m ,chyba eliksiry
6.nie ma ulicy pokatnej
7. nie mozna wejsc do pokoju umbridge tylko jak masz peleryne niewidke
można zakładać pelerynę niewidkę? kiedy sie chce? ...a można chodzić do hogsmeade?
wystarczy ze wejdziesz do pokoju gryfindoru i do sypialni chlopcow tam jest skrzynia i jak ja otworzysz to masz peleryne a propo hogsmeade nie mozna tam chodzic
mi sie podoba ostatnia walka w ministerstwie jak walczy sie syriuszem z bealtrix i dumbledorem z voldemortem
pliska niech ktoś mi odpowie bo chce sie przygotować psychicznie do grania ;-))
chód to seria cyklicznych, naprzemiennych ruchów kończyn i tułowia powodujących przemieszczanie środka ciężkości do przodu.
"chodziło mi o to w jaki sposób porusza sie Potterem ciemnoto"
zamiast bawić się tak "skomplikowanymi" grami kup bravo girl, otwórz gazetę i zacznij się masturbować przy zdjęciu rona.
No to ty raczej jestes 'ciemnotą' a jak ma chodzic?? Jak pijany czy jak upośledzony, a może na czworaka jak dzidziuś?? Satysfakcjonuje cię taka odpowiedź?? co to za bezmyślne i głupie pytanie... że tacy ludzie się rodzą ;<
Edit: A co do klawiszy to kup grę a się dowiesz ale zapewne strzałkami lub możliwe że możesz sama ustawic klawiszologie... omg co za dziewcze ;<
chodzi sie W,S,A,D lub strzalkami i kieruje sie myszka a zaklecia ruchami odpowiednimi myszki
Napewno lepsza od zenujacej,,Czary Ognia'':/ Fajna grafika,ciekawe misje,lecz trudne sterowanie i zatloczony hogwart,w ktorym nie mozna przejsc spokojnie nie uniknac przy tym kolizji z uczniem!Aha no i beznadziejna walka w ministerstwie:/ nio ala w sumie 7,5/10...
można wejsc do gabinetu Umbrigde, tylko jak już załatwiliście sprawy z Voldemortem.:) I tam jej można te talerze z kotkami poprzestawiać!
Gra jest super i to rzucanie zaklęć- niesamowite!!!! Polecam!!!!