PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32302}

Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 328 tys. ocen
7,4 10 1 327884
6,6 57 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

Bazyliszek

ocenił(a) film na 9

Mam pytanie, teraz w tle leci Komnata na TVN i zauważyłem że Bazyliszek upadł "do góry nogami" po śmierci. Jednak z tego co pamiętam to w Insygniach leżał normalnie, a nie odwrócony. Nie mam jak tego sprawdzić czy ktoś mógłby to zrobić? Nie to że wytykam błędy, tylko tak z ciekawości. O i czy nie uważacie że Bazyliszek się trochę za szybko rozłożył? Niewiem ile lat rozkłada się taki statystyczny Bazyliszek?

ocenił(a) film na 5
mareczekp2

edit: już nic:)

ocenił(a) film na 6
Black_Magik_Queen

Niewiem ile lat rozkłada się taki statystyczny Bazyliszek?
Kolego rozłożyłeś mnie tym pytaniem:) Myślę, że w temacie trudno uogólniać.

ocenił(a) film na 9
mareczekp2

Faktycznie ^^ gratuluje spostrzegawczości. Przy czym masz racje, takie duże zwierze pewnie by się trochę dłużej rozkładało zanim zostałyby kości.

ocenił(a) film na 9
szepcik

A nie sory, widać coś mi się pomyliło XD oglądałam ten film tyle razy i też mi się wydawało, że wąż leży inaczej, ale teraz specjalnie sprawdziłam jeszcze raz i wygląda na to, że jest tak samo. Nie wiem gdzie wcześniej miałam oczy...

ocenił(a) film na 9
szepcik

A to spoko, tak myślałem że mogłem coś pomieszać, ale sprawdzić nie zaszkodzi :)

ocenił(a) film na 9
mareczekp2

Nie byłam pewna czy się wczoraj nie pomyliłam, więc sprawdziłam ponownie ( byłam wczoraj strasznie senna, a wtedy wszystko mieszam). W insygniach wąż jest do góry brzuchem.
Nawet zrobiłam screeny (akurat mam ten film na kompie więc żaden kłopot).
http://www.image-share.com/ijpg-1604-97.html
http://www.image-share.com/ijpg-1604-98.html

ocenił(a) film na 9
szepcik

Mam zwalony monitor i jest rozjaśninoy na maksa ale w\na screenach nic nie widać ;p Ale dzięki :)

ocenił(a) film na 7
mareczekp2

Bazyliszek spokojnie by się rozłożył do kości przez 6 lat.