gdybyś cie byli w Hogwarcie? Ja bym chciała w Ravenclaw...
Ravenclaw lub Gryffindor... mi to obojętnie, które z tych. Jednak patrząc na kolory zdecydowanie zastanawiał bym się nad S a G xD
chciałabym być w Gryffindorze ale tam trzeba być dzielnym i odważnym ;)
ja chyba byłabym w Ravenclavie
Na portalu Hogsmeade można zrobić test do jakiego domu powinieneś trafić :> Mnie wyszedł Gryffindor, ale troszkę oszukiwałam ;D
właściwie tylko do Hufflepuff'u nie chciałbym pójść reszta mnie obojętnie ;] no OK Slytherin lub Gryffindor
Zrobiłam ten test i wyszedł mi Gryffindor, tak w ogóle to mogłabym być chyba w każdym, oprócz Hufflepuff'u ;]
Gryffindor ewentualnie Slytherin, ale najbardziej Gryffindor !!! :))
I oczywiście sprawdziłam na tej stronie Hogsmeade i zostałam przydzielona do Gryffindoru :) Jestem z siebie dumna!
A ja jestem super i jestem w Ravenclawie, łuhuu;d. właśnie tam chciałam trafić, albo do Hufflepuffu:)
Jak robię testy to mi zawsze wychodzi Gryffindor, ale pod spodem mam zawsze informacje, że następny w kolejce byłby Ravenclaw.
Na pewno nie chciałabym być w Slytherinie, za względu na wartościowanie pochodzenia czarodziejów, oraz niechlubną sławę.
Mi wyszedł na teście Gryffindor i tam bym chciała właśnie być. Mogłam by być też w Ravenclaw , ale na pewno nie w Slytherinie
mi wyszedł gryffindor :D i tam chciałbym być no może jeszcze ewentualnie Ravenclaw nigdy slytherin i hufflepuff
Zawsze chciałam być w Rawenclaw, ale cóż.. Na Pottermore przydzielono mnie do Slytherinu... Może naprawdę tam jest moje miejsce? ;P
Mi w teście wyszedł Gryffindor, ale myślę, że gdyby to się działo naprawdę, to Tiara pogoniłaby mnie do Slytherinu.
em... No nie wiem. "Może w Gryffindorze, gdzie męstwa kwitnie cnota, gdzie króluje odwaga"- ale nie jestem pewna. Czasem na prawdę boję się czegoś, bardziej niż Ron pająków... Chociaż Hufflepuff w gruncie rzeczy, tez nie jest taki zły. Zresztą... I Ravenclaw, i Slytherin... Też są spoko. Sama już nie wiem. Ale chyba jednak w Ravie. Chociaż, nie wiem czy na 100% bym się tam dostała, by to Tiara Przydziału w końcu wybiera. :)
Właśnie, to przecież Tiara przydziela i ocenia gdzie dany osobnik najlepiej by pasował :) ale jeśli już miałabym wybór to Gryffindor. Nie pogardziłabym też Slytherinem.