Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 366 tys. ocen
7,7 10 1 366394
6,8 52 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Moim zdaniem obydwoje są fantastyczni, ale Draco jest jakby bardziej pociągający. Chyba przez to, że jest w pewnym sensie negatywną postacią:)

Poza tym film jest świetny. Byłam na nim wczoraj w kinie i się nie zawiodłam. Od początku do końca zniewalający. Nie mogę uwierzyć, że to już koniec przygód o Harrym Potterze.:)

ocenił(a) film na 8

Harry Potter

ocenił(a) film na 4

W książce obu nie lubię, bo Harry mnie denerwuje, a Draco jest wredny. W filmie bardziej przekonał mnie Draco.

Urzach

w filmie Draco jest genialnie zagrany przez Feltona ;))

ocenił(a) film na 9

Ja zdecydowanie Harrego wybieram, Draco to tchórz i tyle, jak coś się dzieje to ucieka zamiast stawić temu czoło:/

K_i_N_g_A_88

Zdecydowanie Harry Potter a o Draco podpinam się pod K_i_N_g_A_88.

ocenił(a) film na 7

Nie przepadam za żadnym z nich

ocenił(a) film na 10

Z zachowania: Harry, Draco jest zbyt tchórzliwy
Ale z wyglądu remis

ocenił(a) film na 7
kasiuniah

Myślę że nawet bym polubił Malfoya gdyby na koniec filmu nie przeszedł na stronę śmierciożerców.Wiele by u mnie zyskał gdyby został!
Harrego lubię za odwagę i honorowość.Myślę że w konfrontacji Harry-Draco zdecydowanie wygrywa Harry.

ocenił(a) film na 10
RastaaaMan

hmm tak szczerze ciezko po za tym Draco nie przeszedl na strone smierciozercow tylko na swojej matki a po za tym w ksiazce nie uciekli tylko staneli gdzies na uboczu nikomu nie wadzac

ocenił(a) film na 7
sobol1237

wiem,ale przyznaj że zrobiłoby to na tobie wrażenie gdyby Malfoy został i walczył z Voldemortem :D