PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124363}

Happy Tree Friends: Pierwsza krew

Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
2002
7,2 5,2 tys. ocen
7,2 10 1 5226
4,3 3 krytyków
Happy Tree Friends: Pierwsza krew
powrót do forum filmu Happy Tree Friends: Pierwsza krew

Nie mogę dnia bez tej bajki przeżyć..
Szukam na allegro i na MTW czy jest..xD
No po prostu odpał mam na nią..
Na Russella zwłaszcza. =3

ocenił(a) film na 10
Agnieszka_Chobot003

mnie się kiedyś udało kupic na allegro za 9zł próbuj też na e-bayu
Film boski

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
darek12322

Dlaczego od razu psychopaci??? jeśli gustujesz w audycjach radia z Torunia jedynego słusznego ojca na świecie to twoja sprawa... ALE BĄDŹ TOLERANCYJNY... ja tez mógłbym powiedzieć że tylko "pierd*leni psychopaci" nie lubią tego filmu i CO MIŁO CI???
PS radzę trochę LUZU i POLUŹNIĆ KRAWAT bo główka widać mocno NIEDOKRWIONA w przeciwieństwie do miłych pokrwawionych zwierzątek... POZDRO DLA FANÓW

SPANKtheMONKEY

1. Nie słucham jedynego słusznego ojca jak to nazwałeś.
2. Nie możesz powiedzieć, że jestem psychopatą jak tego nie oglądam, bo to jest nienormalnie.
3. Nie noszę krawatów i nie jestem spięty ;)

Lubię humor, ale tego tak nazwać nie można

darek12322

Co wy macie do tego filmu .? Jest mega . ;p Ma bardzo głębokie przesłanie i uczy wielu pożytecznych rzeczy ... Na przykład nie wyrywania zębów metodą nitka- klamka, wkładania widelca do kontaktu itp. Więc... HTF forever . <3

Natalcia2055

ta bajka jest okrutna, sadystyczna i oglądają to dzieci w wieku 8 lat, a potem każdy się dziwi, że jest przemoc na świecie.

darek12322

Przemoc .? Co niby zrobią po obejrzeniu tej bajki ? Będą rzucać się żarówkami .? No bez jaj .

darek12322

Gdzie tu widzisz przemoc? To raczej seria niefortunnych zdarzeń spowodowanych bezmyślnością bohaterów.

nikia45

Lecieli w balonie, jeden wypadł i nabił się na choinkę, a krew się lała hektolitrami. To jest brak brutalności?

darek12322

Według PWN: "przemoc «przewaga wykorzystywana w celu narzucenia komuś swojej woli, wymuszenia czegoś na kimś; też: narzucona komuś bezprawnie władza», przemocą «używając siły fizycznej, wbrew czyjejś woli"
A oni nie robią sobie nawzajem krzywdy ( przynajmniej świadomie)

nikia45

no to brutalność. Słowo przemoc napisałaś Ty pierwsza ;) Nie napisałem, że w bajce jest przemoc, tylko na świecie jest przemoc po tym, a to różnica.

darek12322

Brutalna tak, ale nie prowadzi do przemocy. Dziecko oglądające HTF nie wbije komuś widelca w oko. Chyba .xdd.

Natalcia2055

99% szans, że nie. Ale 1% to baardzo dużo przy naszej populacji.

darek12322

Oj tam, oj tam . :D