Nie mogę dnia bez tej bajki przeżyć..
Szukam na allegro i na MTW czy jest..xD
No po prostu odpał mam na nią..
Na Russella zwłaszcza. =3
Dlaczego od razu psychopaci??? jeśli gustujesz w audycjach radia z Torunia jedynego słusznego ojca na świecie to twoja sprawa... ALE BĄDŹ TOLERANCYJNY... ja tez mógłbym powiedzieć że tylko "pierd*leni psychopaci" nie lubią tego filmu i CO MIŁO CI???
PS radzę trochę LUZU i POLUŹNIĆ KRAWAT bo główka widać mocno NIEDOKRWIONA w przeciwieństwie do miłych pokrwawionych zwierzątek... POZDRO DLA FANÓW
1. Nie słucham jedynego słusznego ojca jak to nazwałeś.
2. Nie możesz powiedzieć, że jestem psychopatą jak tego nie oglądam, bo to jest nienormalnie.
3. Nie noszę krawatów i nie jestem spięty ;)
Lubię humor, ale tego tak nazwać nie można
Co wy macie do tego filmu .? Jest mega . ;p Ma bardzo głębokie przesłanie i uczy wielu pożytecznych rzeczy ... Na przykład nie wyrywania zębów metodą nitka- klamka, wkładania widelca do kontaktu itp. Więc... HTF forever . <3
ta bajka jest okrutna, sadystyczna i oglądają to dzieci w wieku 8 lat, a potem każdy się dziwi, że jest przemoc na świecie.
Gdzie tu widzisz przemoc? To raczej seria niefortunnych zdarzeń spowodowanych bezmyślnością bohaterów.
Lecieli w balonie, jeden wypadł i nabił się na choinkę, a krew się lała hektolitrami. To jest brak brutalności?
Według PWN: "przemoc «przewaga wykorzystywana w celu narzucenia komuś swojej woli, wymuszenia czegoś na kimś; też: narzucona komuś bezprawnie władza», przemocą «używając siły fizycznej, wbrew czyjejś woli"
A oni nie robią sobie nawzajem krzywdy ( przynajmniej świadomie)
no to brutalność. Słowo przemoc napisałaś Ty pierwsza ;) Nie napisałem, że w bajce jest przemoc, tylko na świecie jest przemoc po tym, a to różnica.
Brutalna tak, ale nie prowadzi do przemocy. Dziecko oglądające HTF nie wbije komuś widelca w oko. Chyba .xdd.