PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=124363}

Happy Tree Friends: Pierwsza krew

Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
2002
7,2 5,2 tys. ocen
7,2 10 1 5226
4,3 3 krytyków
Happy Tree Friends: Pierwsza krew
powrót do forum filmu Happy Tree Friends: Pierwsza krew

Ja uwielbiam tego żołnierzyka. Gdy coś mu skojarzy się z wojną, od razu wszystkich zabija.

użytkownik usunięty

Ja tez lubie Flippy'ego, a takze Cuddles.

Ja lubię tego z poprzyklejanymi do buzi cukierkami i lizakami:) Fajny ma smiech i jest prawdziwym nałogowcem, a tak pozatym to tego uroczego bobaska=D

użytkownik usunięty
Krecika

Ten ze słodyczami to Nutty, a bobasek Cub :) Ja właściwie lubię wszystkich, ale najbardziej Flippy'ego. Kocham, jak ich zabija xD Jeśli ktoś nie widział jeszcze epizodu z jego przeszłości, to polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=ln2vDm4gzII
Można się dowiedzieć, jak to jego drugie oblicze się zrodziło :)

ocenił(a) film na 10

A mi się najbardziej podoba ten ciamajdowaty łoś - Lumpy, a Flippy też fajne akcje odwala :D

ocenił(a) film na 9

DISCO MISIEK jest super.
/\
______________/ \
/ ___ ___ \/
| / \ / \ |
| | 0 | | 0 | |
| \___/ \___/ |
| Y |
| o |
\______________/

ocenił(a) film na 9

Handy wymiata. o.O

użytkownik usunięty
untitled

:D Najlepsi to Petunia i Cuddles. Łoś też jest spoko :) Fajny był odcinek w zoo, gdzie "miażdrzył" te małe kurczaki pod nogami. Pamiętam, że śmialiśmy się z bratem chyba z 5 minut z tego:DDD

Flippy (Wojaczek) - ten zielony stworek z finką. On jest najlepszy. To on rządzi w tym świecie. Jest najsilniejszy, ma dwa oblicza, które w każdej chwili może się ujawnić. Flippy'ego nikt nie przebije.

do łośka podobny z przyjaciół z podwórka ze względu na poroża

Handy, Toothy oraz Cub :)

Nutty, Disco Bear, Lifty i Shifty (szopy bliźniaki).

użytkownik usunięty

Handy jest najlepszy. xD
<za krótki><za krótki>

ocenił(a) film na 9

Pop, Cub, Flippy i Handy

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 8

A ja lubię posążek :-D Jak już się pojawia, to na odcinek nie ma mocnych, akcja jest powalająca. Lubię także Petunię, dobrze jej się obrywa, kreta The Mole`a no i łosia Lumpy`ego, i jego najbardziej absurdalne zachowania!!

Ja uwielbiam też tego żołnierzyka,Cuddlesa,Giggles,Petunię,Nutt'ego,Russela i Flak'ego ^^

thecarrot

Hmm. Flaky to dziewczynka. I też ją lubie. A i jeszcze Mima i The Mola.

esseker

Ja tam wszystkich uwielbiam, ale szczególnie Disco Misia i Rusella :D

Najlepszy jest Flippy, on robi on mega super mordor!

Ja lubię żołnierzyka i tego jeża (Flaky?), ale chyba jedynie przez to, że widziałam masę fanartów ich w ludzkiej postaci jako pary i to są naprawdę niezłe, nieraz mroczne arty... Uwielbiam je, przez to polubiłam tę dwójkę. Nie wiem od kogo się zaczeło parowanie ich i czemu, ale podoba mi się :D

Flippy :)

ocenił(a) film na 9

Lumpy najlepszy.