Ja uwielbiam tego żołnierzyka. Gdy coś mu skojarzy się z wojną, od razu wszystkich zabija.
Ja lubię tego z poprzyklejanymi do buzi cukierkami i lizakami:) Fajny ma smiech i jest prawdziwym nałogowcem, a tak pozatym to tego uroczego bobaska=D
Ten ze słodyczami to Nutty, a bobasek Cub :) Ja właściwie lubię wszystkich, ale najbardziej Flippy'ego. Kocham, jak ich zabija xD Jeśli ktoś nie widział jeszcze epizodu z jego przeszłości, to polecam: http://pl.youtube.com/watch?v=ln2vDm4gzII
Można się dowiedzieć, jak to jego drugie oblicze się zrodziło :)
A mi się najbardziej podoba ten ciamajdowaty łoś - Lumpy, a Flippy też fajne akcje odwala :D
DISCO MISIEK jest super.
/\
______________/ \
/ ___ ___ \/
| / \ / \ |
| | 0 | | 0 | |
| \___/ \___/ |
| Y |
| o |
\______________/
:D Najlepsi to Petunia i Cuddles. Łoś też jest spoko :) Fajny był odcinek w zoo, gdzie "miażdrzył" te małe kurczaki pod nogami. Pamiętam, że śmialiśmy się z bratem chyba z 5 minut z tego:DDD
Flippy (Wojaczek) - ten zielony stworek z finką. On jest najlepszy. To on rządzi w tym świecie. Jest najsilniejszy, ma dwa oblicza, które w każdej chwili może się ujawnić. Flippy'ego nikt nie przebije.
A ja lubię posążek :-D Jak już się pojawia, to na odcinek nie ma mocnych, akcja jest powalająca. Lubię także Petunię, dobrze jej się obrywa, kreta The Mole`a no i łosia Lumpy`ego, i jego najbardziej absurdalne zachowania!!
Ja lubię żołnierzyka i tego jeża (Flaky?), ale chyba jedynie przez to, że widziałam masę fanartów ich w ludzkiej postaci jako pary i to są naprawdę niezłe, nieraz mroczne arty... Uwielbiam je, przez to polubiłam tę dwójkę. Nie wiem od kogo się zaczeło parowanie ich i czemu, ale podoba mi się :D