Co to są Midichloriany? Słyszałem o mitochondrium ale o midichlorianach nigdy.
Nie, chcę ci uświadomić, że twoje miejsce jest właśnie w szpitalu psychiatrycznym.
Raczej twoje miejsce jest w szpitalu psychiatrycznym Panie midichlorianie, Jedi, facecie z astmą i nocnikiem na głowie.
Dlaczego w starej trylogii facet z podpitymi oczyma i astma nosi nocnik na głowie? W przyszłości ludzie będą walczyli mieczami świetlnymi? W próżni dźwięk się nie rozchodzi i nie ma w Kosmosie grawitacji.
To jest jakiś troll podejrzewam że to nawet smalczyk... daje filmom fantasy/sci fi 1/10 a gnioty typu walentynki i inne na 10
Już nie mówiąc że horrory ogląda przy zapalonym świetle typu paranormal activity
nie oglądam horrorów typu Paranormal Activity , a od "Walentynek" sie odku.rw bo nawet tego filmu nie widziałeś Panie midichlorianie.
Ja ci wyjaśnię, smalczyk130, przejrzałem cię. Widzę że dalej trollujesz na forach filmów fantasy/sci fi... pamiętam jak trollowałeś na forum władcy pierścieni :) teraz mi się rozjaśniło. Tylko ty potrafisz zadawać tak głupie pytania i dawać każdemu filmowi fantasy 1/10 haha
dalej oglądasz horrory z zapalonym światłem?