Czy mógłby ktoś napisać, jeśli pamięta, do każdej piosenki, moment filmu, w którym ona leciała?:)
Na pewno,, All of the stars" Ed'a Sheeran'a podczas napisów. Reszty nie pamiętam :-(.
Filmu jeszcze nie oglądałam ale przez to, że tu weszłam nie przestaję słuchać tej piosenki.
Po pogrzebie Birdy "Not about Angels", dzięki tej piosence wiele miesięcy temu zainteresowałem się filmem.
let me in kiedy szykowali sie na wyjazd do amsterdamu, boom clap kiedy do niego przylecieli, wait podczas czytania listu nie pamietam wiecej
DZIĘKUJĘ!!! <3 zakochałam się w 'Wait' już w trakcie filmu, a nie jestem najlepsza w szukaniu sountracków ;)
M83 - Wait leciała po śmierci Gusa, gdy Hazel czytała list od niego (czyli prościej mówiąc końcowa scena)
Charli XCX - Boom Clap gdy lecieli samolotem do Amsterdamu
Birdy - Not About Angels tego do końca nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że leciała, gdy Hazel wracała autem z pogrzebu
Afsi & Filthy - Bomfalleralla szwedzki rap, który puścił Van Houten
Tylko tyle sobie przypominam :)
Jake Bugg - 'Simple as this', kiedy Hazel czeka na smsa od Gusa.
Tom Odell - 'Long way down', gdy Hazel patrzy na huśtawkę i odpisuje na wiadomości Gusa.
Ed Sheeran - 'All of the Stars', Birdy - 'Tee Shirt' i Lykke Li - 'No One Ever Loved' - piosenki na końcowych napisach.
Summer Fiction - 'Tell Me Once, Tell Me Twice', gdy Hazel opowiada o raku jąder Patricka.
STRFKR - 'While I'm Alive', w samochodzie, gdy Hazel pierwszy raz jedzie z Gusem i on opowiada o egzaminie na prawko.
Grouplove - 'Let Me In', gdy szykuję się na wyjazd do Amsterdamu.
Indians - 'Oblivion', na wycieczce gondolą Hazel i Gusa po kanałach w Amsterdamie.
Ray LaMontagne - 'Without Words', kiedy tata Hazel czeka na nich na lotnisku po powrocie.
A ten utwór klasyczny, który był grany,kiedy Hazel i Gus byli na spacerze? Ktoś wie, co to jest?
nie wiem, czy to o to chodzi, ale z tego co się orientuję, główną piosenką i motywem filmu jest piosenka
OneRepublic - What You Wanted :)
ja jeszcze przyponialam sobie Kodaline- All i want, ale niestety momentu nie pamiętam ;))
zaraz jak matka Moniki wraca do domu, a Isaac kontynuuje obrzucać jajkami samochód - wtedy Gus i Hazel się obejmują i obserwują go