PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=681825}

Gwiazd naszych wina

The Fault in Our Stars
2014
7,4 229 tys. ocen
7,4 10 1 229218
5,2 40 krytyków
Gwiazd naszych wina
powrót do forum filmu Gwiazd naszych wina

Muzyka

ocenił(a) film na 9

Czy mógłby ktoś napisać, jeśli pamięta, do każdej piosenki, moment filmu, w którym ona leciała?:)

ocenił(a) film na 8
olek_K

Na pewno,, All of the stars" Ed'a Sheeran'a podczas napisów. Reszty nie pamiętam :-(.

ocenił(a) film na 9
Luthien2707

Filmu jeszcze nie oglądałam ale przez to, że tu weszłam nie przestaję słuchać tej piosenki.

ocenił(a) film na 8
olek_K

Po pogrzebie Birdy "Not about Angels", dzięki tej piosence wiele miesięcy temu zainteresowałem się filmem.

olek_K

let me in kiedy szykowali sie na wyjazd do amsterdamu, boom clap kiedy do niego przylecieli, wait podczas czytania listu nie pamietam wiecej

ocenił(a) film na 9
julasek1998

DZIĘKUJĘ!!! <3 zakochałam się w 'Wait' już w trakcie filmu, a nie jestem najlepsza w szukaniu sountracków ;)

olek_K

M83 - Wait leciała po śmierci Gusa, gdy Hazel czytała list od niego (czyli prościej mówiąc końcowa scena)
Charli XCX - Boom Clap gdy lecieli samolotem do Amsterdamu
Birdy - Not About Angels tego do końca nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że leciała, gdy Hazel wracała autem z pogrzebu
Afsi & Filthy - Bomfalleralla szwedzki rap, który puścił Van Houten
Tylko tyle sobie przypominam :)

olek_K

Wydaję mi się,że jeszcze "All i want" - Kodaline, gdy skończyli rzucać jajkami w samochód Monici ;)

ocenił(a) film na 8
olek_K

Jake Bugg - 'Simple as this', kiedy Hazel czeka na smsa od Gusa.
Tom Odell - 'Long way down', gdy Hazel patrzy na huśtawkę i odpisuje na wiadomości Gusa.
Ed Sheeran - 'All of the Stars', Birdy - 'Tee Shirt' i Lykke Li - 'No One Ever Loved' - piosenki na końcowych napisach.
Summer Fiction - 'Tell Me Once, Tell Me Twice', gdy Hazel opowiada o raku jąder Patricka.
STRFKR - 'While I'm Alive', w samochodzie, gdy Hazel pierwszy raz jedzie z Gusem i on opowiada o egzaminie na prawko.
Grouplove - 'Let Me In', gdy szykuję się na wyjazd do Amsterdamu.
Indians - 'Oblivion', na wycieczce gondolą Hazel i Gusa po kanałach w Amsterdamie.
Ray LaMontagne - 'Without Words', kiedy tata Hazel czeka na nich na lotnisku po powrocie.

ocenił(a) film na 9
olek_K

Dziękuje!:))

ocenił(a) film na 8
olek_K

A ten utwór klasyczny, który był grany,kiedy Hazel i Gus byli na spacerze? Ktoś wie, co to jest?

ocenił(a) film na 10
KeThA

Dołączam do pytania ;-)

ocenił(a) film na 9
ebezik

Vivaldiego 4 pory roku

ocenił(a) film na 7
Klamka16

a ten motyw, który jest w pierwszych sekundach filmu, taka muzyka?

ocenił(a) film na 7
matii2137

to zapewne utwór ze ścieżki dźwiękowej do filmu; ma być dostępny od 8 lipca

ocenił(a) film na 7
tvdthgfan

Dzięki

ocenił(a) film na 9
matii2137

nie wiem, czy to o to chodzi, ale z tego co się orientuję, główną piosenką i motywem filmu jest piosenka
OneRepublic - What You Wanted :)

ocenił(a) film na 7
pam__a

What You Wanted było tylko w trailerze :)

ocenił(a) film na 3
Klamka16

a dokładnie "winter"

ocenił(a) film na 9
olek_K

ja jeszcze przyponialam sobie Kodaline- All i want, ale niestety momentu nie pamiętam ;))

ocenił(a) film na 7
buuudyn

zaraz jak matka Moniki wraca do domu, a Isaac kontynuuje obrzucać jajkami samochód - wtedy Gus i Hazel się obejmują i obserwują go

ocenił(a) film na 6
tvdthgfan

https://itunes.apple.com/us/album/fault-in-our-stars-music-from/id855625837