PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=230925}

Gry weselne

Imagine Me & You
2005
6,4 16 tys. ocen
6,4 10 1 16243
6,0 5 krytyków
Gry weselne
powrót do forum filmu Gry weselne

Jak dla mnie film zagrany ŁADNYMI AKTORKAMI, gdyby tam byli gejki nikt by tego nawet nie
tkną, nic sensownego główny bohater który jest najmilszy i najinteligentniejszy dostaje po
dupie, aż po napisach musi mieć swoje 5 minut bo denny reżyser boi się negatywnej oceny
krytyków. Lesbijka poznaje swoją orientacje seksualną na swoim ślubie co samo w sobie
jest śmieszne bo co nieco na temat orientacji seksualnej wiemy dekady wcześniej. Mimo
wszystko fabuła nigdy nawet nie stała przy średniej komedii . Zamiast komedii romantycznej
wyszła parodia, zostanę pewnie za to co napisałem zbluzgany przez grube i brzydkie
dziewczyny których żaden facet nie zechce ale NO SORY TAKIE JEST MOJE ZDANIE NA
TEMAT TEGO FILMU .

Re1Z

Może za bardzo na serio potraktowaleś ten film?
Ten uśmiech Hucka na końcu filmu do kamery, chyba nie był bez znaczenia. Jakby chcieli pokazać, że to nie koniec świata i facet sobie życie ułoży.

Madame_Chloe

Starałem się ten film ocenić obiektywnie, ale to jest po prostu moja ocena na temat filmu, nie dość, że żeby wyjść z oceny poniżej 5 odnieśli się do tematu tabu to jeszcze jest po prostu denny . Masz racje świat dla Hucka się nie skończył ale reżyser chyba nie miał pomysłu jak umieścić go w późniejszym życiu więc zatrudnił jeszcze jedną piękną aktorkę aby ugłaskać temat . Tak jak napisałem to tylko i wyłącznie moje zdanie i nikomu jego nie narzucam .