Jak dla mnie film zagrany ŁADNYMI AKTORKAMI, gdyby tam byli gejki nikt by tego nawet nie
tkną, nic sensownego główny bohater który jest najmilszy i najinteligentniejszy dostaje po
dupie, aż po napisach musi mieć swoje 5 minut bo denny reżyser boi się negatywnej oceny
krytyków. Lesbijka poznaje swoją orientacje seksualną na swoim ślubie co samo w sobie
jest śmieszne bo co nieco na temat orientacji seksualnej wiemy dekady wcześniej. Mimo
wszystko fabuła nigdy nawet nie stała przy średniej komedii . Zamiast komedii romantycznej
wyszła parodia, zostanę pewnie za to co napisałem zbluzgany przez grube i brzydkie
dziewczyny których żaden facet nie zechce ale NO SORY TAKIE JEST MOJE ZDANIE NA
TEMAT TEGO FILMU .
Może za bardzo na serio potraktowaleś ten film?
Ten uśmiech Hucka na końcu filmu do kamery, chyba nie był bez znaczenia. Jakby chcieli pokazać, że to nie koniec świata i facet sobie życie ułoży.
Starałem się ten film ocenić obiektywnie, ale to jest po prostu moja ocena na temat filmu, nie dość, że żeby wyjść z oceny poniżej 5 odnieśli się do tematu tabu to jeszcze jest po prostu denny . Masz racje świat dla Hucka się nie skończył ale reżyser chyba nie miał pomysłu jak umieścić go w późniejszym życiu więc zatrudnił jeszcze jedną piękną aktorkę aby ugłaskać temat . Tak jak napisałem to tylko i wyłącznie moje zdanie i nikomu jego nie narzucam .