Ty w ogóle oglądałeś w życiu jakiś dobry horror? moim zdanie raczej nie bo ten film to gniot a nie horror 3/10 to max jak podobają Ci się takie szmiry to Twoja sprawa, ale na horrorach to Ty się nie znasz nara.
OD 20 lat oglądam horrory o tematyce duchów,demonów, opętań i egzorcyzmów. Z tego powodu, ze bardzo łatwo mnie wystraszyć to dla mnie prawie każdy horror o tej tematyce jest dobry. Ja się boje nawet Pogromców duchów, Jeżeli chodzi o horror to jestem zupełnie niewymagającym widzem, wystarczy mi byle duch i już jest dobry film.
Dla ciebie tylko końcówka a dla mnie cały film. Pisałem ci już nie raz, że dla mnie 90 % horrorów o opętaniach jest dobrych.
Widac po avatarze kto kibicuje słabiakom z legii.Naprawdę trzeba byc konkretnym leszczem żeby bac się byle jakich horrorów
Zapraszam pod byle jaki sektor na stadion Legii w innych barwach klubowych. Nawet na sektorze rodzinnym takich żelków jak ty to nosem wciągają.
No pewnie że wciągają,co kibole innego mieliby robić jak nie bić innych,pewnie i dzieci też biją,dlatego to same leszcze bo rzucają się na bezbronnych.
Taa jasne nikt nie bije,mało to było o tym jak kibole potrafili pobić np chłopaka idącego z dziewczyną?.Barwy klubu hehehehe,wielki mi barwy,jakby przyszła wojna to ty i reszta kozaków byście spierdzielili za granicę tacy z was obrońcy czegokolwiek.jesteście kozacy tylko w grupie w pojedynkę zaden nie wyskoczy,wy wojownicy od siedmiu boleści.
Ja tam w wojsku byłem i jakby przyszła wojna, sam bym się zgłosił na ochotnika. I nie wiem gdzie słyszałeś żeby kibice jakiegokolwiek klubu pobili kogoś bezbronnego, bije się tylko i wyłącznie wrogów zakładających barwy innego klubu.
Pewnie Twój ulubiony moment to ten, w którym babka przyłapuje Gracy z łapką w majtkach. Hihihi.
Jak widać to twórcy są na bieżąco tego co się wokół nas dzieje i spłodzili z tego horrorek - czy to dojrzymy zależy tylko od nas !? Prześmiewcze ! i za to daję 6/10 !!!