PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660}

Gorączka

Heat
1995
8,1 173 tys. ocen
8,1 10 1 172719
8,6 57 krytyków
Gorączka
powrót do forum filmu Gorączka

Nawet go nie wymienili w obsadzie, a w filmie unikali pokazywania jego twarzy jak się dało.
Nawet jak Neil McCauley (De Niro) pytał go się, czy chce brać udział w następnym skoku, to pokazali go z widoku ptaka, kiedy odpowiadał. Szkoda mi się go zrobiło, ze tak go traktują, a wcześniej pokazali twarze wszystkich osób z grupy, kiedy odpowiadali na to samo pytanie. Na jego miejscu nie wystąpiłbym w tym filmie w takiej roli.

markac

Co sugerujesz w każdym razie?

Nie zagrał byś z gwiazdami powiadasz? Yhy ...

ocenił(a) film na 9
markac

Jego niewyjściowa facjata nie pasowała do ich pięknej hollywoodzkiej wizji świata.

użytkownik usunięty
markac

Jak nie wymienili go w obsadzie? Przecież tam jest wymieniony... ale zgodzę się z tym, że nie traktowali go jak pozostałej trójki, ale wiem dlaczego... bo nie jest zbyt dobrym aktorem, był po prostu jednym z nich i tyle...

ocenił(a) film na 9

Tam tzn. gdzie? Na FilmWebie nie było jak pisałem tego posta. W filmie w napisach musieli wymienić, na którymś miejscu.

użytkownik usunięty
markac

w filmwebie jest. Musisz kliknąć "pełna obsada"

"Tam tzn. gdzie? Na FilmWebie nie było jak pisałem tego posta. W filmie w napisach musieli wymienić, na którymś miejscu."

"w filmwebie jest. Musisz kliknąć "pełna obsada"

Dobre. .. trzymajcie mnie bo padne he he he - tytan intelektu z tego markaca ...

ocenił(a) film na 10
markac

Ja uwazam ze Trejo powinien zaskarzyc Filmweb. Ne ma go w czolowce, jest dopiero jak sie rozwinie liste z obsada. Biedny Danny Trejo i jeszcze lot ptaka!

ocenił(a) film na 10
markac

O czym ty mówisz? Ujęć twarzy Trejo jest na pęczki - akurat tyle, ile jego postać wymagała, poczynając od pierwszej akcji, na jego śmierci kończąc.