PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638157}
6,5 15 tys. ocen
6,5 10 1 14716
5,0 2 krytyków
Godziny - Wyścig z czasem
powrót do forum filmu Godziny - Wyścig z czasem

Mnie ten film bardzo wciągnął.Bardzo dobra rola Walkera.I nie mówię to będąc pod wpływem emocji śmierci Walkera.Miałem już wcześniej to napisać,ale przypomniałem sobie że miałem to napisać gdy zobaczyłem informację o śmierci Walkera.Oglądałem ten film ze 2 tygodnie temu w wersji angielskiej.Film bardzo mi się podobał,aktor był bardzo zaangażowany w rolę,charyzmatyczny i tajemniczość która biła od aktora także przykuwała moją uwagę do filmu, dzięki czemu im dłużej oglądałem film to coraz bardziej mnie on wciągał.Ta walka o życie i los potomka bardzo mnie przejęła.Na końcu mało się nie popłakałem gdy udało mu się cudem ocalić swoje dziecko.

ocenił(a) film na 8
Polska_7

Dokładnie, film jest świetny. Nie tylko wciągał, ale też cały czas trzymał w napięciu. Co najlepsze mam ochotę ten film obejrzeć jeszcze raz bo wbrew temu co niektórzy tu za brednie wypisują film nie jest o kręceniu korbką. A dla tych co piszą, że nuda. Ja nie wiem jaka potworna teraz znieczulica ogarnęła społeczeństwo, że aby film był poruszający to potrzebują rozwalanki i efektów specjalnych na miarę "Avatara". Film pewnie by im się podobał jakby zoombie zaatakowały miasto.

ocenił(a) film na 9
Belief

Zgadzam się,. Bardzo i to bardzo dobry film. Sprawia że chce się go obejrzeć jeszcze raz. Wciąga i ogląda się go z zainteresowaniem.

ocenił(a) film na 6
michaska93

Walker źle nie zagrał, film taki sobie-średniak. Nie wiem komu by sie chciało go oglądać jeszcze raz, przypuszczam że zakochanym w Walkerze nastolatkom, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
VaraShiro

Albo po prostu ludziom którym film się bardzo podobał. O gustach się nie dyskutuje, nie musisz zaraz wyciągać takich wniosków.

ocenił(a) film na 6
michaska93

Przepraszam , troszke za ostro to skomentowałem. Bardzo lubię Walkera za serie F&F i sądze ze dobrze zagrał w tym filmie lecz sam film był naprawdę średni. Pozdrawiam :)

Belief

Popieram.

hooda89

świetny film, bo pokazuje, że w obliczu katastrof, dzieją się małe dramaty, gdzie ludzie starają się przetrwać, choć szanse są znikome, przecież, są prawdziwe historie, gdzie ludziom nie daję się szans, a oni mimo tego odnajdują się, także historia dwóch psów, który to jeden pilnował tego (nie zostawił) , który był ranny i razem doczekali ratunku, polecam film "Niemożliwe", tu nie chodzi o film pełen efektów, ale o historię ludzi, którzy walczą - "There are moments in life when who we are is defined by what we do ....CHOOSE TO FIGHT"

isw138

Idealnie to ująłeś.

isw138

Dokładnie ,nie mówi sie o takich tragediach a ten film to pokazuje. Polecam film !

Polska_7

ten film bardziej rusza człowieka gdy ma się małe dziecko, naprawdę, łatwiej się utożsamić

rmendel09

Film porusza nawet tych którzy mają nastoletnie dziecko :) Zanim obejrzałam film przez tydzień słuchałam 'All I Feel Is You' Natalia Safran - zdecydowanie uwydatnia klimat filmu. Bardzo dobry film!!!

Polska_7

Mnie także wciągnął ten film. Nie mówię, że jest genialnym arcydziełem, ale taki do obejrzenia wieczorem jak najbardziej. I nie pisze tego dlatego że główny bohater nie żyje, bo jakimś wielkim fanem nie byłem jego i szczerze mówiąc w pierwszych częściach F&F mnie irytował, ale zostawmy to. Tego filmu nie docenią ludzie, którzy znają go tylko właśnie z F&F, bo tu nie było strzelanin, szybkich aut i wijących się lasek. Ja oglądając ten film sam zastanawiałem się co bym zrobił w takiej sytuacji.

ocenił(a) film na 10
Polska_7

Zgadzam się, moim zdaniem film naprawdę wart obejrzenia. Można niemal wyczuć emocje głównego bohatera. Żal, smutek, złość po utracie ukochanej osoby a potem walka o życie dziecka, które jest częścią ich obojga. Historia "ludzka".
Polecam , bo naprawdę ciekawy film

ocenił(a) film na 7
Izula_1983

dobry film, smutny, ale dobrze, że się dobrze skończył ;)