PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565162}
6,0 85 tys. ocen
6,0 10 1 85476
6,1 44 krytyków
Godzilla
powrót do forum filmu Godzilla

Wiem że tematy tego typu były zakładane ale ja już sam nie wiem w jednym temacie mówią że od
16 w drugim że od 12 to ja już sam nie wiem. A więc od ilu??

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

ok

użytkownik usunięty
thearrax_PL

Warto dodać, że ta produkcja ma zadowolić zarówno młode osoby, jak i dorosłe. Reżyser to potwierdził, a więc każdy powinien być usatysfakcjonowany.

użytkownik usunięty

Młode czyli dzieci, gimnazjum, młodzież czy co?

ocenił(a) film na 9

Czyli takie, którym psychicznej krzywdy nie wyrządzi widok potworów mordujących masowo tysiące ludzi. To zależy pewnie od dziecka.

barry4500

Chyba nie będzie jednak takich widoków, a szkoda bo trochę flaków i kwiku mordowanych i rozrywanych a także pożeranych żywcem ludzi by się przydało.

użytkownik usunięty
sebastikantus

Bzdury gadasz, potwory we filmie będą zbyt duże, by było widać rozrywane zwłoki i flaki podczas mordowania. One zmiażdżą jednego człowieka w pył, dla nich jeden człowiek to jak dla nas mrówka, uderzając w mrówkę zgniatasz ją. Żeby ją rozerwać to byś musiał ją chwycić paznokciami i starannie ją rozerwać, a czy potwór chce bawić się w takie coś? Po prostu używa swojej potężnej siły i zgniata ludzi masowo. Dużo krwi to by było gdyby takie potwory miały po 3-4 metry, wtedy by mogły rozrywać biednych nieszczęśników do woli.

użytkownik usunięty

Skoro film jest od lat dwunastu, to można się przecież domyślić :D

użytkownik usunięty

Wiesz, dla 80 latka 40 latek to także młoda osoba.

ocenił(a) film na 8
thearrax_PL

Od 12 ale u mnie w kinie jest od 11