Lektor ... na początku filmu lektor przetłumaczył że Godzilla zrobiła więcej szkód niż atak na world trade center ... tyle że ten atak nastąpił w 2001 roku a data produkcji tego filmu to 1998 ... Jak zauwarzyliście więcej błędów lektora to piszcie ;]
To nie byl blad lektora... Na poczatku lat 90-tych doszlo do pierwszego ataku na WTC. Zostaly podlozone bomby pod budynkami.Atak sie byl tak skuteczny jak w 2001 r. gdyz wieze nie zostaly zburzone!!! PZDr
Dzięki ludzie ;] sory jestem za młody żeby cos takiego pamiętać mialem wtedy 1 rok ;p dzieki za info przyda sie
Zamiast sprawdzić, to trza było założyć taki super temat? To mam jeszcze 2 szokujące info dla Ciebie w 1939 roku 1 września wybuchła 2 wojna światowa. A w 966 roku był Chrzest Polski też Ci się może przydać :)
To było spokojnie, zanim coś się piszę to lepiej sobie sprawdzić. A nie zakładać "mądry temat" i napisałem to z przekorą a nie agresywnością.
Państwo mądralińscy się znaleźli... w pierwszym zamachu zginęła kolosalna liczba ... 6 osób. Więc nijak to się ma zniszczeń Manhattanu dokonanych przez godzille. A lektor mógł być podłożony do filmu o wiele później niż w roku wydania, biorąc pod uwagę również to, że każda telewizja samodzielnie tłumaczy sobie filmy...
I po co głupoty wypisujesz ? Skąd Ci się wzieło że opieramy się na tym co powiedział lektor?
"Godzilla, a news report said that the event of Godzilla destroying the city was worse than the 1993 World Trade Center bombing. The two towers can be seen before Godzilla arrives at the city. "
za
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Trade_Center_in_popular_culture