PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5911}

Goście, goście

Les Visiteurs
1993
7,0 102 tys. ocen
7,0 10 1 101697
6,0 25 krytyków
Goście, goście
powrót do forum filmu Goście, goście

10/10

ocenił(a) film na 10

Świetny! znakomite niektóre texty np. "wypij pierwszy jak zamienisz się w ropuche to cię pomszczę" {fajne pocieszenie :-)}, "zmógł mnie sen po czerwonych kulkach", i wiele innych które teraz mi wypadły z łba. Ale tak na serio jak by ktoś się z tamtych czasów przeniósł do naszych lub na odwrót to mógł by zwariować :-|

ocenił(a) film na 9
Fisher_7

taaa:) ogladałam dzis w TV ale cz.2:) usmiałam sie ale nie tak jak za pierwszym razem gdy 2cz. ogladałam., moze ktos wie czy 3 cz. jest wogóle zrobiona?

ocenił(a) film na 6
_Loczek_

A jest. Goście goście w ameryce się nazywa. Wystarczy spojrzeć do zakładki związane i wszystko jasne.

użytkownik usunięty
Luki

Ten film jest zawalisty , tak teksty i wogole postać Żakuja są przezabawne :D

ale tekst wymiata: "Co to za czasy, chamy stają się panami, Módlmy sie"...xD

ocenił(a) film na 6
Luki

O sorry obejrzałem Gości w Ameryce i to niestety nie jest 3 część. A szkoda bo 2 skończyła się obiecująco.

ocenił(a) film na 6
Fisher_7

film dobry ale nie od razu 10/10. zrozumcie ze 9 i 10 sa dla filmow wy-bi-tnych (a takich filmow jest z 5 moze 6). a wy se tymi ocenami rzucacie jak cos wam sie spodobalo. dla mnie 7.

ps. najbiardziej rozwala mnie "pan Uj łapserdak". co do filmu to chyba jedna z lepszych komedii w ogole. (2 czesc tez jest zarabista)

ocenił(a) film na 9
elohortex

wrescie ktos, kto jak ja uwaza ze 10tki sa dla filmow wybitnych, a nie szastanie nimi na lewo i prawo "bo mi sie bardzo podobal" 10 to film - arcydzielo. Ja chyba z 5-7 tylko dalem a wiele juz ocenilem. Ten oceniam na 9. Trzeba miec na uwadze wszystko, takze gatunek. To jest komedia i jako komedia jest rewelacyjny. Ale arcydzielo to przesada

ocenił(a) film na 9
dick47

Średnia ocena: 8,27/10
Top świat: 585
Głosów: 1494

czegoś tutaj nie rozumiem - przecież z taką średnią powinien być w pierwszej setce! o_O

ocenił(a) film na 9
Lamb

bosz, nie zauważyłam informacji pod rankingiem o średniej ważonej ^^

przepraszam za spam.

Fisher_7

Ja również jestem za. Jest to jedna z nielicznych komedii, która po prostu mnie zachwyciła, śmiałam się prawie bez przerwy. Ale zdecydowanie wolę Beatrice z drugiej części

Fisher_7

Lubie filmy gdzie wystepuje motyw ,,Wehikułu czasu" Taka fantastyka w połęczeniu z komedią = 10 pkt. świetny film, który rozbawiłby największego ponuraka!