PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98350}

Gladiatorzy

Held der Gladiatoren
2003
6,8 1,6 tys. ocen
6,8 10 1 1630
Gladiatorzy
powrót do forum filmu Gladiatorzy

Super!!!

ocenił(a) film na 8

Świetny film i super muzyka. Co prawda niedźwiedź na początku jest tak sztuczny ze az sie śmiać chce ale reszta cudo. Na uwage zasługuje tez ścieżka dźwiękowa. Alexander wykonał kawał dobtej roboty śpiewając Free Like The Wind. Sporo bym dała zeby jeszcze raz zobaczyć Held der Gladiatoren. Szkoda ze w Polsce nie da sie go znaleść :(

amy05

Zgadzam się film był zawalisty odladałem go na TVN. Szkoda tylko że z tym najlepszym gladiatorem ''rzeźnikiem'' nie walczył ten nauczyciel gladiatorów :))

ocenił(a) film na 8
kruszynka54

Ja ten film oglądałam dawno temu i do tego po niemiecku Ciesze sie ze w końcu polska tv go wyemitowala. 3 lata temu mój niemiecki nie był na tyle dobry zeby zrozumieć słowo w słowo cały film ;) No i fajnie ze chociaz jedna osoba sie ze mna zgadza bo jak widze inni tylko krytykują....

ocenił(a) film na 8
amy05

ja też się z wami zgadzam:)film mi sie bardzo podobał,muzyka fajna. Ale przede wszystkim spodobał mi się główny bohater grający rolę Germanusa - jak dla mnie przystojniak:D chciałabym obejrzec ten film jeszcze raz,ale nie wiem skąd go wytrzasnąć bo jak juz wspomnieliście wyżej, nie ma go w Polsce:(;(

ocenił(a) film na 8
olszynka

Film jest w jednym sklepie internetowym ale kosztuje ponad 100 zł co jest niezłym przegięciem...ale w Polsce to normalka z płytami i filmami sprowadzanymi z za granicy....Ja mam ten film na DVD od koleżanki której udało sie go nagrać z tv, ale bez kilku scen....

ocenił(a) film na 9
amy05

Czy można wiedzieć co to za sklep internetowy bo ja jakoś dotąd nie mogę go znaleźć?

ocenił(a) film na 8
Ataner_3

Tu masz linka http://www.fan.pl/shopping/lista.php?start=0&nazwa2=HELD+DER+GLADIATOREN&og=3&ot =1 [www.fan.pl/shopping/lis...]

amy05

Ale czy ten film w sklepie internetowym jest z polskim tłumaczeniem?

ocenił(a) film na 8
rwojdyr

Raczej nie ma tam polskiego tłumaczenia :/

ocenił(a) film na 6
amy05

Super... zwłaszcza, że wszyscy nawijają po niemiecku. Przez to - moim zdaniem - film stracił mocno na realiźmie. Duży plus to na pewno sceny walk, które prezentują się naprawdę okazale.

NYPD

No pewnie, powinni nawijać po łacinie ;)

ocenił(a) film na 7
amy05

Film naprawdę cudowny jedno co mnie w nim bolało to ze mówili oni po niemiecku ;/, ale wsadzić tam kilku aktorów z górnej półki choć ci byli też super i więcej pieniędzy na film i to mógłby być przebój jak GLADIATOR