PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=525892}
5,3 189 tys. ocen
5,3 10 1 188865
4,1 47 krytyków
Galerianki
powrót do forum filmu Galerianki

Więc chyba reżyser nakręcił bajeczkę dla naiwnych !!
A do roli głównej bohaterki nie mogli wziąć ładniejszej dziewczyny tylko taki pasztet ?!

Nic mi nie wiadomo, żeby Katarzyna Rosłaniec poddała się zabiegowi korekty płci.

użytkownik usunięty
SanjurodeValmont

nigdy nic nie wiadomo

ocenił(a) film na 4

Ja ostatnio takie trzy w Łodzi widziałem. Chamstwo od nich biło na kilometr. Po 15 lat maja nie wiedzą gdzie głowa a gdzie dupa, a pucują się na wielkie pannice. Żal co się dzieje teraz, film może troche przesadzony, ale problem generalnie nie jest wyimaginowany.

użytkownik usunięty
saruman_2

to chyba lepiej wokół dyskotek się kręcić

użytkownik usunięty
saruman_2

Byłem kiedyś w Łodzi w Manufakturze i tez widziałem, ale u mnie w Kaliszu jeszcze się nie zdarzyło :)

użytkownik usunięty

W Łodzi podobno ich najwięcej, bieda tam że aż piszczy

U mnie w Ostrowie też jeszcze nie widziałam.

ocenił(a) film na 6

kalisz nawet galerii porzadnej nie ma, w większych miastach bardziej prawdopodobne

Za każdym razem kiedy jestem w warszawskich Złotych Tarasach zauważę przynajmniej jedną. Nie zawsze wyglądają tak stereotypowo jak to pokazano w tym filmie. Jeśli chcesz zobaczyć galeriankę, nie szukaj wzrokiem białych kozaczków czy wyzywających ubrań. Zwróć uwagę na starszych, zamożnych facetów i uwieszone u ich ramion, wpatrujące się w nich maślanym wzrokiem dziewczęta.

ocenił(a) film na 6
bittersweet_

słyszałam, że galeriankę mozna poznac po puszce coli w ręce

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Nastolatki-uprawiaja-seks-za-ciuchy-i-drin ki-To-juz-plaga,wid,13992825,wiadomosc.html?ticaid=5d703

ocenił(a) film na 4

Widzisz ale totalitaryzm Tuska.

ocenił(a) film na 5

Dokładnie, nie zawsze ubrane są w różowe kiecki i białe kozaczki. Niestety muszę z ogromną niechęcią przyznać, że dużo takich dziewczyn stylizuje się na złe "punki" czy "metale". Jak byłą rok temu w Stodole na koncercie to latał takie dwie 15, może 16-sto latki i podchodziły do coraz to innych facetów (w różnym wieku) z pytanie : postawicie nam piwo? Z ich słów i późniejszych gestów wiadomo było, że chodzi im o jedno... Ja nie rozumiem tego zjawiska, ale widocznie żyjemy w innym świecie...

użytkownik usunięty

Może nie w centrach handlowych, ale są wszędzie - w szkołach, na ulicach, w parkach. Można by napisać książkę o tych tajemniczych i niezwykłych istotach. Poznać lepiej ich naturę i przepis na oswojenie i resocjalizację na normalne i porządne obywatelki. Kto podejmie się zadania?

To może ja się tego podejmę,napisze o nich pracę doktorską.

Kiedyś w Poznań Plaza była masakra. Wuchta małolat cały dzień tam przesiadywało, ale od kilku lat jest spokój. Za to w knajpach nie problem znaleźć jakąś głupią małolatę.