PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721794}

Głusza

Into the Forest
2015
5,2 5,7 tys. ocen
5,2 10 1 5694
4,8 6 krytyków
Głusza
powrót do forum filmu Głusza

Bede świrem jeśli powiem że chce zeby Ellen Page oraz Evan Rachel Wood w tym filmie (o ile powstanie ) się całowały i miały scenę łóżkową jak Natalie Portman z Mila Kunis w czarnym Labedziu?
hihihi

cheandler1111

Tak, będziesz świrem.
Ale pozytywnym :p

Dantusia

Hi hi hi , hi hi. Pozytywnym.

cheandler1111

Obawiam się, że możesz się nie doczekać takiej sceny. Page i Wood grają siostry (wiem, to jeszcze o niczym nie świadczy!). Zobaczysz za to wiele innych mocnych atrakcji ;)

cheandler1111

powiem Ci że w pewnym momencie nawet wyglądało jakby miały taki zamiar... ale może to tylko odczucie spragnionej duszy :)

kris81_fw

Spoiler! Wtedy kiedy masowala jej plecy? ;)

Justka1985_filmweb

Jak dla mnie to bardziej około 1:32:30 jak mają grilla z domku robić ;)

kris81_fw

szczerze mówiąc - przyznam się - pomyslałem o takiej ewentualności przy jeszcze innej scenie.
Gdy wlały do agregata paliwo i zrobiły popkorn i oglądały filmy rodzinne. Był motyw, w którym Eva jadła popkorn i nagle przytrzymała jeden w ustach i spojrzały na siebie i po chwili wybuchły lekkim śmieszkiem. Pomyślałem, że zaraz sie pocałują i wyjmie jej z ust swoimi ustami ten popkorn jej siostra ;P
Co te media i ta dostępność robi z glowami, że ludzie sie zastanawiają nad taką ewentualnością...
film ciekawy i fajnie mi sie oglądało, ale jakoś pozostaje niedosyt po zakończeniu. Lubię, jak twórcy grają " niewiedzą " i tajemnicą w filmie, ale tutaj to przesadzili i troche bezsensownie wyszło. Odcięcie takiej części Stanów Zjednoczonych od prądu na tak długi okres czasu ? Nie kupiłem tego, a jednak filmy ogląda się zdecydowanie inaczej, gdy jednak przy takich historiach chociaż ziarnko prawdopodobieństwa się znajduje. Bardziej prawdopodobny jest dla mnie Jestem Legendą niż to ;P
Do oglądnięcia i zapomnienia.

ocenił(a) film na 6
cheandler1111

przecież to siostry zboczuchu ;)

dzikudzina

Przesadzasz. Naprawdę paskudnie byłoby, gdyby jedna z nich była kotem.