Też szukałem polskich napisów, lecz są tylko obcojęzyczne, chyba że komuś chciałoby się tłumaczyć poprzez wrzucenie na translatora ; )
Sa angielskie do cama i inne do nowej wersji co wyszla.Mysle ze zrobie polskie napisy ale to troche zajmie
Już niestety nie posiadam : ) widzę że film jest dostępny ( bez napisów) na exsite pl w dobrej wersji (HDRip) : )
Właśnie pobrałem , wersja dobra, lecz napisy w formie "krzaczków" niestety wtopione w film : )
jeszcze raz również pobrałem angielskie napisy, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana
A ja właśnie pobrałem film bez "wtopinych krzakczków" w znakomitej jakości, ale napisów niestety nie ma. Skąd ściągnąłeś angielskie?
jakim trzeba być masochistą żeby dobrowolnie korzystać z takiej wersji? jakby sam lektor nie był wystarczająco zły pomysłem
Akurat nie było wersji z napisami ani lektorem dlatego obejrzałam wersje z ivona.
Bardzo chciałam obejrzeć ten film dlatego musiałam jakoś przeboleć te ivone. ;)
Nie ma normalnych napisów do tego filmu, pewnie dopiero po edycji bluray ktoś to łaskawie przetłumaczy. To co daje napi to śmiech na sali.