Po cholerę piszecie że film wam się nie spodobał? Forum to miejsce na zadawanie pytań na temat owego filmu a nie na napisanie ot tak "film mi się nie podobał daję 1" bo nas nic to nie obchodzi. Co nas obchodzi że slaby ten film dla ciebie jest?
A nas nie interesuje to, że Ciebie to nie interesuje, w internecie panuje wolność słowa i można sobie napisać dowolną opinię, nie popartą żadnymi argumentami, nawet jeśli jest to bezsensowne. Poza tym, kto powiedział, że forum istnieje tylko, żeby zadawać pytania? Ogólnie to faktycznie, jest to robienie z forum śmietnika, ale musiałem się przypieprzyć.
Bez przesady. Ja akurat rezerwuję najniższe noty idiotycznym komediom typu "kopiuj, wklej", których jest tysiące i nie są oryginalne. "Eraserhead" ma w sobie historię bardzo dziwną, ale jest w nim jakiś przekaz - psychodeliczny, ale jest :P
Przekaz może być psychodeliczny? Myślę, że psychodeliczne mogą być środki jakimi autor się posłużył - forma, którą interpretując docieramy do owego przekazu. Zapraszam do dyskusji.
Warto również zaznaczyć, że w wolnym czasie dorabia jako gangster i ma ksywe "Nosferatu" na dzielni.
Należy także ogłosić wszem i wobec, iż jest to przyszły student psychologii specjalnej.
Niemożliwością było do tej pory nie zaapelować, że autor aby podbudować swoją męskość pali tylko papierosy "Męskie", które zakupuje na sztuki w kiosku przy ulicy "Działo". Dokładnie numer 6.