PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611302}

Głowa byka

Rundskop
2011
6,8 4,0 tys. ocen
6,8 10 1 4045
6,5 6 krytyków
Głowa byka
powrót do forum filmu Głowa byka
ocenił(a) film na 9
jasio88thc

jaaa,,,na razie miazga...aż mnie .... bolą po TEJ SCENIE o_O

ocenił(a) film na 8
wolf6666

Czuję nienawiść do tego idioty. Chociaż przypomina mi się patologia jaką obserwowałem będąc w gimnazjum.

ocenił(a) film na 8
slasher518

... ten film jest smutny i pesymistyczny do cna

ocenił(a) film na 9
jasio88thc

ciężkie, mocne, dobre. z prorokiem mi się jakoś kojarzy.

jasio88thc

Hej, mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś na szybko streścić film? Ogladałam go dokładnie przed chwilą tak jak wy, na Ale Kino, ale cały czas z powodu tego deszczu i wiatru mi sie zacinało, musiałam włączać i wyłaczać co chwilę :/ końcówki też nie widziałam dokładnie :/chciałabym wiedzieć czy jakiejś sceny nie przegapiłam. Byłabym bardzo wdzięczna ;)

ocenił(a) film na 8
Natalie686

spojler - ja nie widziałm poczatku - co sie stało w dzieciństwie. film kończy sie jak główny bohater jedzie do tej laski (o nalocie policji ostżega go ten "kapuś". Laska wzywa policje i wpusza bohatera. on pyta czy ona sie go boi ona potwierdza wychodzi do WC tam futruje sie wszstkim co zabrał z domu uciekając przed policja. policja każe mu wyjśc z wc skuwaja go i wyprowadzaja z domu laski. w windzie wszystkie środki zaczynaja działąc - atakuje 3 policjantów i ginie zastzelony przez jednego

ocenił(a) film na 9
Natalie686

w niedziele masz powtórkę przecież...

ocenił(a) film na 8
krew

niby tak ale ciekawośc to taka ludzka przywara. a domysły w moim przypadku co się tam stało na tej "polanie? łace" jak on był dzieckiem i tak go zmieniło

ocenił(a) film na 9
Domin733

dziwne gdyby nie zmieniło.. najmocniejsza scena filmu, ciężko to było oglądać

ocenił(a) film na 8
krew

no własnie musiałem emigrować w tym momencie spod telewizora, wróciłm juz na warsztat i kombinujących mechaników

ocenił(a) film na 9
Domin733

nie owijając w bawełnę: główny bohater otrzymał wiele uderzeń kamieniem w genitalia

ocenił(a) film na 8
krew

tak myslałem, i nie miał ich a za co?/

ocenił(a) film na 9
Domin733

to było wcześniej, z kolegą podejrzeli jak ten co później wykastrował zabawiał się nad pisemkiem

ocenił(a) film na 8
krew

to był późnije ten sparalizowany - on go pobił?

ocenił(a) film na 9
Domin733

naprawdę w niedzielę jest powtórka;)

ocenił(a) film na 8
krew

wierzę ale nie dam rady po za tym , umkneło mi co nie co ale dramat i tagedia tego faceta poraził mnie. jakos nie wiem czy mam ochote to jeszcze raz zobaczyc . ciekawi mnie tylko jeszcze ten spralizowany na wózku czy to ten małolat co go okaleczył?/

ocenił(a) film na 6
Domin733

tak to ten

ocenił(a) film na 8
krew

Jednej rzeczy nie kumam jak ten cholerny Bruno wylądował w tym stanie w jakim był​/

ocenił(a) film na 6
Domin733

różnie się w życiu układa, nie wytłumaczyli tego w filmie ale wyglądał na faceta po udarze