Czuję nienawiść do tego idioty. Chociaż przypomina mi się patologia jaką obserwowałem będąc w gimnazjum.
Hej, mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś na szybko streścić film? Ogladałam go dokładnie przed chwilą tak jak wy, na Ale Kino, ale cały czas z powodu tego deszczu i wiatru mi sie zacinało, musiałam włączać i wyłaczać co chwilę :/ końcówki też nie widziałam dokładnie :/chciałabym wiedzieć czy jakiejś sceny nie przegapiłam. Byłabym bardzo wdzięczna ;)
spojler - ja nie widziałm poczatku - co sie stało w dzieciństwie. film kończy sie jak główny bohater jedzie do tej laski (o nalocie policji ostżega go ten "kapuś". Laska wzywa policje i wpusza bohatera. on pyta czy ona sie go boi ona potwierdza wychodzi do WC tam futruje sie wszstkim co zabrał z domu uciekając przed policja. policja każe mu wyjśc z wc skuwaja go i wyprowadzaja z domu laski. w windzie wszystkie środki zaczynaja działąc - atakuje 3 policjantów i ginie zastzelony przez jednego
niby tak ale ciekawośc to taka ludzka przywara. a domysły w moim przypadku co się tam stało na tej "polanie? łace" jak on był dzieckiem i tak go zmieniło
no własnie musiałem emigrować w tym momencie spod telewizora, wróciłm juz na warsztat i kombinujących mechaników
nie owijając w bawełnę: główny bohater otrzymał wiele uderzeń kamieniem w genitalia
to było wcześniej, z kolegą podejrzeli jak ten co później wykastrował zabawiał się nad pisemkiem
wierzę ale nie dam rady po za tym , umkneło mi co nie co ale dramat i tagedia tego faceta poraził mnie. jakos nie wiem czy mam ochote to jeszcze raz zobaczyc . ciekawi mnie tylko jeszcze ten spralizowany na wózku czy to ten małolat co go okaleczył?/
Jednej rzeczy nie kumam jak ten cholerny Bruno wylądował w tym stanie w jakim był/