nie da nie zauważyć że ten film obejrzało coraz więcej osób zaś jedyne dostępne obecnie wersje to CAM i TS czyli gówniane kinówki na których nic nie widać i nic nie słychać ... nie wspomnę już że na pewno fajnie sie patrzy na te wszystkie efekty specjalne które wyglądają bosko w wersji CAM .... w związku z czym chciałbym zadać pytanie tej nie pokornej części społeczeństwa która się skusiła i obejrzała ten film w w/w wersji ... fajnie się oglądało ?
Jak byś nie zauważył to w USA żyje kilka mln polaków. Wydaję mi się że w śród nich mogło być 17 osób które obejrzało ten film i postanowiło się podzielić opiniami.
widziałem że ktoś wspomnie o polakach w usa , wiedziałem ... ale wracajac do tematu CAM-ów
patrząc na komenty innych osób można zauważyć np. coś takiego
user o nicku "patryks83" napisałem że właśnie miał przyjemniośc obejrzenia tego filmu, itd a patrząc na jego profil można zauważyć że ostatnio logował się z Poznan, Wielkopolskie, Poland .... dalej
user "maciowalczak" szuka napisów do tego filmu ... ( zalogowany z Warszawa, Polska)
"Krzysiek1989" napisał że film mu sie podoba zalogowany Trzemeszno, Gorzow, Poland)
jestem prawie pewny że gdyby każdy kto oddał głos napisał też komenta i sprawdziłbym skąd sie kto logował to wszyscy byli by z terenu polski
oczywiście zaraz ktoś dopisze że zawsze ktoś mógł polecieć do stanów obejrzeć film w kinie , wrócić do polski wejść na filmweb i napisać posta ... :)
Misiu kolorowy nie bluzgaj !!
A gość ma rację. CAM to sadomasochizm i wypaczanie czyjegoś dzieła, nawet jeżeli jet to piracką kopia. Wypowiadanie się później na temat filmy w wersji CAM-a to już szczyt ignorancji i głupoty :(
zawsze jak mi się nudzi to jadę po pół mózgach oglądając kinówki a później wystawiających komenty typu "film beznadzieja" myślę że połowa ludzi oglądających kinówki to debile a reszta to dzieci z gimnazjum które oglądają film nie dla przyjemności a dla mozliwości pochwalenia się dzień później w szkole kumplom ...
p.s z torrentami jestem dobrze zaprzyjaźniony a z RS jeszcze lepiej ...
primo - nie trzeba leciec zaraz za wielka wode zeby moc obejrzec film ,
secundo - czytajac watki na filmwebie czasami nie rozumiem o co chodzi autorom, jww osoba : o liczbe glosow za i przeciw
Mam prywatne pytanie : masz legalnego windowsa ? a ms office ? wstawka dobra jak i twoja, bardzo dobra i calkowicie bez sensu.
tertio- cam, ts traktuje jak wersje trial w programach podoba sie : ide do kina ,kupuje dvd albo jeszcze raz ogladam dobry dvdrip`a albo nie moje klimaty i odpuszczam, wystarczy zeby miec wyrobione zdanie na temat konkretnego filmu,
wydaje mi sie ze duzo osob tak postepuje tym bardziej ze teraz cam czy ts to juz nie to samo co kilka lat temu mowie o jakosci nagrania
quadro - jak prowadzisz statystyke to sprawdz miejsce wyslania postu powinienes byc usatysfakcjonowany
kinówki traktujesz jak wersje demo ? buhahahahaha to najzabawniejszy tekst jaki dzisiaj przeczytałem , to takt jakbyś w demo MS word-a nie widział literek lub demo wersją NERO nie dało sie płyt palić ...
kinówki są tak samo nie do przyjęcia jak kiedyś ... tyle że kiedyś były kręcone na beszczela w pełnym kinie ludzi było widać przemykające postacie od czasu do czasu , szelest żarcia itp ... teraz może tego się nie spotyka ale jakość obrazu/dźwieku jest nadal ŻENADA ... najwcześniejsza akceptowalna forma filmu to R5
Fakt, w USA już leci w kinach więc ktoś mógł napisać swoje wrażenia z filmu obejrzanego w kinie :)
Ale ci co obejrzeli CAM-a i piszą recenzję, to tak jakby polizali batonika przez papierek a później opowiadali jak on smakuje :)
Ludzie CAM to 10% tego co jest naprawdę w filmie. Nie oglądajcie tego gofna :(
Ja również zacząłem ściągać, ale 4 minuty filmu pobrałem i anulowałem bo taka jakość, że ja dziękuję... A ten... patrze premiera 8 maja, no to zanim wyjdzie DVDRip to może zdążę do kina pojechać.
"cam, ts traktuje jak wersje trial w programach podoba sie : ide do kina ,kupuje dvd albo jeszcze raz ogladam dobry dvdrip`a albo nie moje klimaty i odpuszczam, wystarczy zeby miec wyrobione zdanie na temat konkretnego filmu,
wydaje mi sie ze duzo osob tak postepuje tym bardziej ze teraz cam czy ts to juz nie to samo co kilka lat temu mowie o jakosci nagrania" buhahahahahah uhahaha ihahahahah muhahahahah ale zes dopierdzielił <lol>
wole juz poczekac kilka miesiecy na dvdripa lub miesiac na r5 niz sie meczyc ogladajac cam. Avenger dobrze gada. Ludzie ogladajacy cam i ts, albo sa debilami albo dziecmi z gimnazjum... no albo masochistami
Odpowiem ogólnie - fajnie się nie oglądało, ale Polak jak wiadomo to taka nacja co byle gównem się zadowoli: i znosi ubranie po Niemcu, i wyjeżdzi jego samochód (znaczy się szrot) i będzie dziadostwo oglądał żeby "zabłysnąć"