PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=336820}
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37753
7,2 27 krytyków
Funny Games U.S.
powrót do forum filmu Funny Games U.S.

Straciłem właśnie blisko 2 h życia. Macie może jakiś dobry kontakt z Haneke. Da rade cofnąć czas? Mój pilot jak na złość w tym przypadku nie chce działać.

ocenił(a) film na 5
Kamileki

właśnie to mi zepsuło ten film. 5/10

użytkownik usunięty
Kamileki

Co ci strzeliło do głowy żeby oglądać US? :)

W dodatku w tym czymś zabrakło epickiego już cytatu z numerem na policję w tle. Skandal.

adeck92

wczoraj oglądałem na polsacie funny games us. dobry film ale pilot mnie lekko podłamał. możesz mi powiedzieć o co chodzi z epickim cytatem z numerem na policję?
będę wdzięczny

ocenił(a) film na 8
llubellak

A ja myślałam, że ona złapie za pilot i cofnie do początku i uda im się uciec :D kapa :< kobieca naiwnosc...

kwestiawyboru

ja liczyłem, że po strzelaninie, kiedy to kobieta przejęła broń, ten psychol na widok swojego białego sweterka całego zakrwawionego, załamałby się i w tym momencie role by się odwróciły. to ona stałaby się katem dla nich, wyrównałaby rachunki. niestety pilot mnie załamał i popsuł wszystko

ocenił(a) film na 8
llubellak

Ja nawet po alkoholu nie umiałam tego zrozumieć, zrąbali :D

kwestiawyboru

patrz, ja wczoraj też piłem jakieś dziwne piwo:) cały film czekałem na koniec tych psycholi i się nie doczekałem

ocenił(a) film na 8
llubellak

Ja przez chwilę myślałam, że ktoś mi czegoś dosypał i mam halucynacje. A swoją drogą fajnie 2 gówniarzy wybiło całą okolicę :D

kwestiawyboru

mógłby ktoś dokręcić kolejną część gdzie tych dwóch koleżków trafia na jeszcze większych psychopatów:)

ocenił(a) film na 8
llubellak

Jak nie będzie końca świata to się tym zajmę :D

llubellak

To nie cytat a dialog pomiędzy małżeństwem, mój błąd. Bynajmniej nie oczekuj, że zerwałbyś przy nim boki, ale ta krótka, aczkolwiek niezwykle realistyczna i przekonywująca wymiana słów pomiędzy bohaterami to już prawie klasyka, przynajmniej dla mnie. Szczegółów nie zdradzę, jak chcesz to sobie poszukaj na forum wersji oryginalnej bądź po prostu obejrzyj film.

ocenił(a) film na 1

Czasem człowiek popełnia błędy.