Straciłem właśnie blisko 2 h życia. Macie może jakiś dobry kontakt z Haneke. Da rade cofnąć czas? Mój pilot jak na złość w tym przypadku nie chce działać.
wczoraj oglądałem na polsacie funny games us. dobry film ale pilot mnie lekko podłamał. możesz mi powiedzieć o co chodzi z epickim cytatem z numerem na policję?
będę wdzięczny
A ja myślałam, że ona złapie za pilot i cofnie do początku i uda im się uciec :D kapa :< kobieca naiwnosc...
ja liczyłem, że po strzelaninie, kiedy to kobieta przejęła broń, ten psychol na widok swojego białego sweterka całego zakrwawionego, załamałby się i w tym momencie role by się odwróciły. to ona stałaby się katem dla nich, wyrównałaby rachunki. niestety pilot mnie załamał i popsuł wszystko
patrz, ja wczoraj też piłem jakieś dziwne piwo:) cały film czekałem na koniec tych psycholi i się nie doczekałem
Ja przez chwilę myślałam, że ktoś mi czegoś dosypał i mam halucynacje. A swoją drogą fajnie 2 gówniarzy wybiło całą okolicę :D
mógłby ktoś dokręcić kolejną część gdzie tych dwóch koleżków trafia na jeszcze większych psychopatów:)
To nie cytat a dialog pomiędzy małżeństwem, mój błąd. Bynajmniej nie oczekuj, że zerwałbyś przy nim boki, ale ta krótka, aczkolwiek niezwykle realistyczna i przekonywująca wymiana słów pomiędzy bohaterami to już prawie klasyka, przynajmniej dla mnie. Szczegółów nie zdradzę, jak chcesz to sobie poszukaj na forum wersji oryginalnej bądź po prostu obejrzyj film.