PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=279407}
6,0 2,9 tys. ocen
6,0 10 1 2935
5,9 7 krytyków
Fast Food Nation
powrót do forum filmu Fast Food Nation

Świetny film, nie rozumiem czemu ma taką niską ocenę na filmwebie! Może dlatego, że
ludzie lubią swoje fast foody i nie chcą się z nimi rozstawać :P Mnie film skutecznie wyleczył
z tego paskudztwa, do tej pory od obejrzenia go ani razu nie zawitałam w żadnym takim
miejscu. Prawda w oczy kole, ale musimy docenić tą prawdę i przestać żreć to gówno
którym nas faszerują!! ;P

Sol_89

Nie każdemu musi się podobać. Mi tak średnio podszedł, temat dobry, realizacja go - niezbyt. Ja tam bardzo lubię robić sobie takie fast foody w domu, przynajmniej wiem co jem :P

ocenił(a) film na 8
Sol_89

Zgadzam się w pełni, film może monotonny ale szokujący jednocześnie. Obnaża wiele prawd typu: liczy się się sprzedaż i zysk, klient się nie liczy, pracownicy też, zwierzęta w ogóle, a reszta społeczeństwa jest tempa i nieświadome a jego działania podejmowane nieporadne. Jak to powiedział ten farmer, maszyna wciąga wszystkich i MIELI NA DROBNO. Wstrząsające.

ocenił(a) film na 9
Sol_89

a co tu nie rozumieć - gimby nie zobaczyły cycków, wybuchów, strzelanin, pościgów... to i tak wysoko jest oceniony, że ma tą średnią 6,0 :)

użytkownik usunięty
Sol_89

dokładnie, też od jakiegoś czasu nie jem już mięsa gdyż zabijanie zwierząt uważam za zbrodnię

Sol_89

Radziłabym dodatkowo zrezygnować całkowicie ze słodyczy,mięsa,nabiału,a zamiast tego dużo ćwiczyć,wybierać rower czy spacer zamiast auta,zdrowo się odżywiać i cieszyć się życiem z tego co mamy,bo dziś nie są ważne rzeczy materialne,które są tak ulotne:-)