Nie zdziwiłabym się gdyby Nagini ostatecznie okazała się matką późniejszego Voldemorta, który jak wiadomo dobrze znał mowę węży już od dziecka. Nie znam szczegółów co do pochodzenia jego rodziców, ponoć był sierotą? Być może dlatego, że nagini ostatecznie przyjęła formę węża i nie mogła się nim normalnie zajmować. Ojcem z kolei mógł być credens. Nie czytałam książek więc nie znam szczegółów bazuje jedynie na adaptacjach filmowych, ale też niezbyt dokładnych. Także zobaczymy jak pociągną ten wątek w następnych częściach omawianej na forum serii.
Widać, że książek nie czytałaś. Dzieciństwo i pochodzenie Voldemorta zostało dokładnie wyjaśnione. Wydawało mi się, że w filmach też tego nie ucięli.
Wow naprawdę? Aż tak widać? Zaraz zaraz no tak... Widać! "nie czytałam książek" :). Nie, nie znam historii pochodzenia tej postaci i niepamiętam żeby było to dokładnie wyjaśnione w filmie, ale może łaskawie mnie oświecisz zamiast stwierdzać już stwierdzone? Hmm?
Mało prawdopodobne, żeby do tego doszło w tej serii. I serio trochę żenada, że nie znasz książek i się do tego tak bez wstydu przyznajesz. W tym momencie nie dziwię się, że te Fantastyczne ochłapy w ogóle powstają, bo takich osób jest pewnie więcej, które finansują ten badziew
Czyli ta "tolerancja" jako nick to po to, żeby zmylić przeciwnika hehe :D. A czego tu się wstydzić? Wstyd to rodzaj emocji dzięki której łatwiej manipuluje się ludźmi. Więc lepiej się tego wyzbyć jeśli nie chcesz, żeby ktoś cię zgniótł twoja własną bronią.