PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=626687}
4,3 2,2 tys. ocen
4,3 10 1 2240
Exeter
powrót do forum filmu Exeter

Eee?

ocenił(a) film na 1

Miejscami wydawało mi się, że to horror komediowy i mam nadzieję, że tak miało być. Jeśli nie to totalne nieporozumienie, jeśli tak to bardzo słaby horror komediowy z bardzo mają ilością mających śmieszyć scen. W każdym razie ocena by się dużo nie różniła.

Heklo

Masz coś z głową? Nie było w tym filmie ani jednej śmiesznej sceny a niektóre były przerażające. Jak ten gośc zmieniał się w demona to ta twarz była ostro straszna. Jedynie końcówka trochę dziwna a tak to do bry horror spokojnie 7/10.

Andrzejek324

Jak to nie było śmiesznych scen? A egzorcyzmy w 10 krokach wyświetlane na ekranie tabletu?

mardrz1

No i co w tym niby śmiesznego? Nie każdy musi znać formułę odprawiania egzorcyzmów.

ocenił(a) film na 3
Andrzejek324

Ty żartujesz, prawda?

Synaisthesis

Niby dlaczego?

ocenił(a) film na 7
Andrzejek324

Andrzejek324, padłem ze śmiechu :D Poprawiłeś mi humor na cały dzień. Dziękuje.

ocenił(a) film na 6
Heklo

Konwencja śmiechowa. Taka czarna komedia. W kategoriach horroru nie ma co tego oceniać, także "jedyneczka" trochę nietaktowna :)

ocenił(a) film na 1
wmbco

Ten film nie wiedział czym chce być. Czy horrorem komediowym, czy zwykłym horrorem i trochę się w tym pogubili. Nie było w nim zupełnie nic godnego uwagi. Chłopak został opętany, bo robili rytuał zupełnie niezwiązany ze światem umarłych czy czymkolwiek takiego.

ocenił(a) film na 8
Heklo

nie załapałeś filmu-jak miało nie być kilku zabawnych posunięć bohaterów jak oni byli pod wpływem alkoholu i dragów, byli na imprezie a tu takie coś w baniach się to im nie mieściło po prostu

ocenił(a) film na 1
qaz1

To, że byli pod wpływem alkoholu nie ma tu nic do rzeczy. Widziałem filmy, które były dobre, a bohaterzy również byli pod wpływem, więc ten argument jest trochę z dupy.