Witam czy w filmie są jakiekolwiek wątki lgbt albo postacie ? nie przepadam za takimi filmami a w tym wieku to już praktycznie we wszystkich filmach są ...
ale ktoś Cię pytał o opinię? odpowiedź została udzielona więc Twoje 5 groszy jest niestety zbędne
Nie ma żadnych takich dziwnych wątków. Horror jest niezły, potrafi przestraszyć i trochę zaciekawić. Fajnie nakręcony chociaż przewidywalny. Mi się podobał :)
racja, jestem za tym aby tak jak jest np informacja od ilu lat, czy uwaga zawiera sceny przemocy i seksu (np w grach), było jakieś info 'uwaga zawiera wątki lgbt, aborcyjne, antykościelne lub inne lewackie'
Powiem szczerze, jestem tolerancyjny, ale rzygac mi się chce od napychania tej propagandy + ładują tej propagandy ile mogą, ludzie zlitujcie się, to chore, jak słyszę tych co jeszcze to bronią to się zastanawiam skąd Ci ludzie są miłość bośką, oni narzucają swoje ideie to chore
"jestem tolerancyjny" a chwilę później "rzygac mi się chce od napychania tej propagandy + ładują tej propagandy ile mogą".
Dwubiegunowość?