PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476475}
6,6 11 tys. ocen
6,6 10 1 11302
5,5 2 krytyków
Egzorcyzmy Anneliese Michel
powrót do forum filmu Egzorcyzmy Anneliese Michel

Nie wiem co powiedzieć na ten temat, jestem zrozpaczona jak ludzie odbierają ten DOKUMENT.
Oczywiście kazdy ma swoje zdanie, ale komentarze typu : "ten film to totalne nieporozumienie"itp.
są nie na miejscu ! Albo jak ludzie próbują udowodnić, ze to nie głos szatana .. brak słów.

sylwus11113

a jak niby można udowodnić że TO JEST głos szatana? co za bzdura

Melcio

Ponieważ były płyty z odtwarzaczem, a prosze zauważyć, ze ta dziewczyna miała w sobie 7 demonów i kazdy z nich mówił "swoim" głosem, zresztą .. bzdurą jest to, ze można się kłócic o takie coś. Dla mnie to jest niezrozumiałe, ze ktos myśli, ze to nie jest głos szatana. Jest to straszne !

sylwus11113

dla mnie jest nierozumiałe twoje ograniczenie umysłowe

Melcio

Widze, ze ktoś tu zaczyna obrażac kogoś nie mając prawa, ale okeeeej :)

sylwus11113

a to są ludzie którzy mają prawo do obrażania? nic nie poradzę, masz wyzywającą postawę

Melcio

Nie ma sensu się kłócić bo rozmowa między ludźmi którzy mają całkowicie inne poglądy religijne doprowadza do wzajemnego obrażania a nie do porozumienia i prowadzenia kulturalnej wymiany zdań.

kochamkinoo

masz rację ale jak można prowadzić w ogóle merytoryczną rozmowę z kimś kto uważa takie 'fakty' za niepodważalne i bezdyskusyjne? Ona tego nie wie tylko w to wierzy więc całą tą dyskusję mozna sprowadzić do poziomu 'czy bóg istnieje?' Czy to oznacza że z katolikami w ogóle nie można prowadzić dialogu? Oczywiście że nie bo wielu z nich posiada swoje mózgi mimo swoich poglądów religijnych a tutaj tego mózgu nie widzę... sory za takie wypociny :D

Melcio

Sory, ale nie zgadzam się z tym co napisałes. Nie obchodzi mnie czy jesteś wierzący czy nie, szczerze jest to najmniej wazne, chociaż gdy rozmawiamy na taki temat.. . Jest to dosć trudne, bo katolik; prawdziwy katolik wierzy to co mówi Biblia i Kościół. Więc nie ma sensu sie kłócić i obrażać. Nie na tym ta rozmowa polega. Ja mam swoje zdanie na ten temat i go nie zmienię. Nie zmienia faktu to, ze nie masz prawa kogoś obrazac. Tyle na temat , pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
sylwus11113

Dokładnie, właśnie.

ocenił(a) film na 8
Melcio

Chyba twoje chory synku, 7 demonów było: Hitler, Stalin, Neron, basta.