PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847757}
4,7 44 tys. ocen
4,7 10 1 43885
3,7 44 krytyków
Dziewczyny z Dubaju®
powrót do forum filmu Dziewczyny z Dubaju®

Dużo golizny :)

ocenił(a) film na 7

Film zaskakująco dobry, spójny, wielowątkowy. Wpadająca w ucho muzyka i dobra gra aktorska. Świetna Katarzyna Figura i główna bohaterka idealnie pasująca do roli. Najgorsza aktorka filmu to Doda, wstawki z Majdanem słabe, bardzo słabe. Nieźle nakręcony jak na polski film. Nie znam historii jego produkcji, nie wiem kto z kim się o niego kłuci. Interesował mnie sam efekt końcowy, a efekt jest niezły. Czy film czegoś uczy? Myślę, że tak. Warto zobaczyć pomimo krytyki. Kino było pełne, więc zainteresowanie filmem jest.

ajuzo

Dużo golizny>bez przesady,ja bym nawet nie nazwął teog iflmem eortycznym,sex erotyka to tlyko taki dodatek do tego filmu ale przedewszystkim wyszło znakomite połączenie sensacji,dramatu i komedii.Świetna gra głównych aktorek

ocenił(a) film na 6
Tomek_Siwy

Zgadzam się główne aktorki rewelacja a epizod Dody kompletnie nic nie wnosił nie wiem po co to było potrzebne

ocenił(a) film na 8
Tomek_Siwy

Zgadzam sie świetne połączenie drmaatu sensacji i komedii a rola Pauliny Gałązki 10/10

ocenił(a) film na 8
ajuzo

Golizny nie ma az tak wiele,wiecej jest po prostu zwykłych scen seksu bez jakiegos tam roznegliżowania a to różnica