PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107552}

Dziewczyna z sąsiedztwa

The Girl Next Door
2004
6,6 115 tys. ocen
6,6 10 1 115407
5,5 17 krytyków
Dziewczyna z sąsiedztwa
powrót do forum filmu Dziewczyna z sąsiedztwa

Co to za utwór leci w tle, gdy gł. bohaterowie się całują na imprezce i gdy później siękochająw limuzynie?

Pomóżcie!!!

użytkownik usunięty
Maciek_Z

David Gray - This Year's Love

Ps. Dla mnie najlepszy utwór z filmu to Lucky Man (gdy tańczą na balu)

Pozdro

ocenił(a) film na 10

Mam pytanie do Rychu: ja tez lubie ta piosenke a wiesz moze z kad ja sciagnac, albo c zy ja masz?????????

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Tosia___

Piosenki już wysłane. Daj znać jak dojdą.

Pozdrawiam,

ocenił(a) film na 10

Doszlo . Dzieki wielkie!!! A masz moze jeszcez inne piosenki z tego filmu?? :)

użytkownik usunięty
Tosia___

Mam kilka. (zwłaszcza te, które najbardziej mi się podobają.)

Np. Piosenka leci w momencie, gdy piękna Danielle wyrywa ze szkoły Matta i później jadą sobie samochodem na wagary. Lub końcowa piosenka, gdy Matthew jedzie swoim BMW do Georgtown.

Ps. Ja chciałem z torrenta ściągnąć cały soundtrack z filmu, ale chyba nie ma tam kilku piosenek. Ale jak chcesz cały soundtrack to mogę go ściągnąć i później Ci podeślę na meila.

Pozdro

ocenił(a) film na 10

wiesz jak chcesz .... W ogóle piosenki z tego filmu mi sie bardzo podobaja wiec reflektuje na wszystkie jakie masz..:) Jesli to oczywiscie nie problem... A ta jak Matt jedzie BMW jest cool..:)

Pozdroffionka :))

ocenił(a) film na 10
Maciek_Z

ja mam praktycznie caly soundtrack, jesli ktos chetny to dac znac ;)

voytek__p

wiecie moze jak sie nazywa ten motyw kiedy Matt poznaje Kelly'ego (w domu Danielle)? Czy to jest w ogole piosenka, czy tylko taka przygrywka??

voytek__p

równierz bardzo chętnie ..:* mój mail : crazy_smile@interia.pl dziekuję

Maciek_Z

do Neville...
piosenka, która leci filmie podczas kiedy kochaja sie w limuzynie to: This Years Love - David Gray, bardzo ładna proszę ;)

crazySmile

A ja mam wszysciutkie piosenki z tego filmu :P
Sa poprostu swietne :D juz rok mam te plyte i nadal lubie jej sluchac (zwykle mi po 2 miesiacach sie nudzi:))

dla zainteresowanych sciagalam przez iMesh'a, wystarczy wpisac the girl next door soundtrack :D

ocenił(a) film na 10
Krywolcia

Krywolcia ale na plycie (orginalnym soundtracku) znajduje sie tylko 19 piosenek.. i praktycznie nie ma tych najlepszych ;)
ja oprocz tych z soundtracka mam 12, ale na 100% wiem ze mi paru brakuje

ktos tam pytal o kawalek kiedy Matthew widzi po raz pierwszy Kelly'ego w domu Danielle: Youth Of Today - Break Down the Walls.

użytkownik usunięty
voytek__p

tak dokładnie. Ja też mam soundtrack oficjalny na, którym jest tylko 19 tracków, ale na szczęście samemu sobie ściągłem...pozostałe i mam wszystki utworki.

ocenił(a) film na 8

ja to mam oryginalny soundtrack 19 kawałków + pozostałych piosenek 25, a wszystko przez torrenta ładowałem - coś koło 160 MB

ocenił(a) film na 10
pietrov

ja sciaglem przez Bearshare. do pojedynczych utworow ten program jest najlepszy, pozatym mam na nim wieksze transfery niz na torrencie ;)

użytkownik usunięty
voytek__p

Zgadzam się... Aktualnie BearShare jest to najlepszy program P2P do zassycania plików z sieci.

ocenił(a) film na 10
Maciek_Z

Ja mam pełny soundtrack(nieoficjalny): 44 utwory - 161 mb, mozna go pobrac, albo skompletować po kolei, jak kto woli:)
A moje ulubione kawałki z filmu to : The Verve - Lucky Man, Filter - Take a Picture, David Gray - This years love i Pete Yorn - Turn Off the century.
Pozdr

ocenił(a) film na 10
Demand90

a piosenka która leciała gdy cały trój nóg jechał do las vegas ?

ocenił(a) film na 7
Loniu

To jest "2 Unlimited - Twilight Zone" pzdr