PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38243}

Dzieci kapitana Granta

In Search of the Castaways
1962
6,5 302  oceny
6,5 10 1 302
Dzieci kapitana Granta
powrót do forum filmu Dzieci kapitana Granta

Film jest piękny i mimo lat wciąż utrzymuje swój klimat. Nie powiem żeby tanie było zdobycie tego filmu ale opłacało się widząc łzy mojej żony gdy go jej wręczyłem pod choinke w te święta. Wkońcu to był film z jej dzieciństwa. Oczywiście tym którzy chca go mieć moge za niewielka opłata przegrać. Ja go zakupiłem na abay'u z ameryki, do tego format byl NTSC i musiałem równierz komuś powierzyć przerobienie jego na nasze standarty. Z góry zaznaczam że film nie ma polskiego lektora jak i napisów, no i jakość nie jest najlepsza bo po prostu została stara kompia nagrana na DVD ale lepszej z tego co wiem nie ma. Zainteresowani proszę pisać mi na maila na Zonaty11@wp.pl

ocenił(a) film na 7
Zonaty

Jako że zainteresowanie filmem jest dosyć spore a film jak wspomniałem był prezentem dla żony więc jakiekolwiek pytania czy prośby proszę bezpośrednio kierować już nie do mnie lecz do żony na adres Yola47@wp.pl

Nadmienię tylko że jakość filmu jest bardzo dobra (text "jakość nie jest najlepsza bo po prostu została stara kopia nagrana na DVD ale lepszej z tego co wiem nie ma - był skopiowany z innego filmu w którym faktycznie jakość jest słaba) oraz że film w większości jest przetłumaczony.

ocenił(a) film na 7
Zonaty

Film jest dostępny na Youtube więc oferta już nie ma sensu by była aktualna.