Dlaczego w każdym polskim filmie, narodowiec jest debilem? Po co reżyser głupkowi z bandy, założył koszulkę z napisem: "Śmierć wrogom ojczyzny" ?
Ja nie mówię tutaj kogo wybieram i kogo wolę. Z Twojej wypowiedzi wynika, że trzeba się zgadzać zawsze z rzadem i nie wolno mówić źle, bo to niepatriotyczne.
czyli nie myliłem się. NIe wiesz co dalej, bo nikt ci tego nie powiedział. Sam Donald mówi, że nie ma programu... on tylko wie, że trzeba PiS wywalić i dalej, to już mu w Berlinie powiedzą.
Był taki jeden od alkoholu, który mawiał: Po co nam porty, skoro są w Niemczech, oraz pytał, po co nam lotnisko, skoro jest w Berlinie.
Program wyborczy też nam nie potrzebny, bo mają go w Berlinie.
Grunt to obalić PIS, a poźniej już powiedzą nam, co dalej.
a każdy ksiądz to pedofil, każdy Polak to złodziej, każda ładna kobieta się puszcza itd. Pominąłem coś? Uwielbiam te wasze: każdy, wszyscy, nigdy, zawsze. Wszystko z pozycji autorytetu i wszechnicy wiedzy. A prawda jest taka, że nie czytasz nic, poza gazetą wyborczą i wysokimi obcasami. Zakładam, że jesteś inteligentna, dlatego wymieniłem gazetę i pismo. Najgłupsi przedstawiciele kodomitów, zatrzymują się na soku z buraka i na portalu wiocha.pl. Przepraszam. WIOCHA.RU, bo to ruski portal.
Akurat dopiero trafiłem na ten film i teraz z czytam twoje wypociny na temat sytuacji w PL. (2 lata temu)Dalej twierdzisz, że ludzie, w których tak wierzysz służą Polsce, a nie Rosji? To dlaczego uciekają w popłochu do Białorusi czy na Węgry?
Bo dzieci hołoty z tatusiami w KPP i PZPR przejęły rząd dusz w tym kraju i teraz są nadreprezentowani w kręgach pożal się boże polskiej kultury. To inteligentni ludzie, tylko gnidy więc zrobili skuteczną propagandę własnej gnidowatości. Nie warto się nad tym zbytnio zastanawiać tylko splunąć i iść swoją drogą.