PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011888}
4,9 7,0 tys. ocen
4,9 10 1 6966
5,7 42 krytyków
Dzień Matki
powrót do forum filmu Dzień Matki

Dlaczego??

ocenił(a) film na 1

Dlaczego w każdym polskim filmie, narodowiec jest debilem? Po co reżyser głupkowi z bandy, założył koszulkę z napisem: "Śmierć wrogom ojczyzny" ?

prowrocek

Ja nie mówię tutaj kogo wybieram i kogo wolę. Z Twojej wypowiedzi wynika, że trzeba się zgadzać zawsze z rzadem i nie wolno mówić źle, bo to niepatriotyczne.

ocenił(a) film na 1
doroti

czyli nie myliłem się. NIe wiesz co dalej, bo nikt ci tego nie powiedział. Sam Donald mówi, że nie ma programu... on tylko wie, że trzeba PiS wywalić i dalej, to już mu w Berlinie powiedzą.

Był taki jeden od alkoholu, który mawiał: Po co nam porty, skoro są w Niemczech, oraz pytał, po co nam lotnisko, skoro jest w Berlinie.
Program wyborczy też nam nie potrzebny, bo mają go w Berlinie.

Grunt to obalić PIS, a poźniej już powiedzą nam, co dalej.

ocenił(a) film na 2
prowrocek

Bo każdy Pl narodowiec to zwykły ćwok, nie mający pojęcia o historii i życiu.

hawk1972

A taki wojewódzki to kim jest? Twoim bożyszczem?

prowrocek

Bo każdy narodowiec jest debilem

prowrocek

To że narodowiec to debil to najbardziej wiarygodna rzecz w tym filmie.

ocenił(a) film na 1
jodexxx

a każdy ksiądz to pedofil, każdy Polak to złodziej, każda ładna kobieta się puszcza itd. Pominąłem coś? Uwielbiam te wasze: każdy, wszyscy, nigdy, zawsze. Wszystko z pozycji autorytetu i wszechnicy wiedzy. A prawda jest taka, że nie czytasz nic, poza gazetą wyborczą i wysokimi obcasami. Zakładam, że jesteś inteligentna, dlatego wymieniłem gazetę i pismo. Najgłupsi przedstawiciele kodomitów, zatrzymują się na soku z buraka i na portalu wiocha.pl. Przepraszam. WIOCHA.RU, bo to ruski portal.

prowrocek

Akurat dopiero trafiłem na ten film i teraz z czytam twoje wypociny na temat sytuacji w PL. (2 lata temu)Dalej twierdzisz, że ludzie, w których tak wierzysz służą Polsce, a nie Rosji? To dlaczego uciekają w popłochu do Białorusi czy na Węgry?

ocenił(a) film na 1
Pegaz_Pegaz

Wypociny, ale jednak poświęciłeś czas aby odpisać. :)

prowrocek

Bo dzieci hołoty z tatusiami w KPP i PZPR przejęły rząd dusz w tym kraju i teraz są nadreprezentowani w kręgach pożal się boże polskiej kultury. To inteligentni ludzie, tylko gnidy więc zrobili skuteczną propagandę własnej gnidowatości. Nie warto się nad tym zbytnio zastanawiać tylko splunąć i iść swoją drogą.

prowrocek

Bo każdy narodowiec to debil. Żadnego mądrego nie spotkałem.

prowrocek

żeby lewicowe pustaki mogły czuć się lepiej

prowrocek

Może miało być 'śmierdź', czyli aromaterapia à rebours, ale ktoś z twórców na polskim nie uważał?

prowrocek

bo to debile, dziekuje ze pomoglam